VOORZORGSMAATREGELEN CORONAVIRUS

Bij Hunkemöller willen we ervoor zorgen dat onze klanten en personeel goed voor zichzelf zorgen. Dit heeft de afgelopen dagen een nieuwe betekenis gekregen. Het Coronavirus maakt ons nog meer bewust van het feit dat onze dierbaren al onze aandacht moeten krijgen.

Vangwege de laatste ontwikkelingen en aankondigingen van de overheid met betrekking tot het Coronavirus, willen wij je graag informeren over het volgende. Onze winkels in Nederland zijn tot nader bericht gesloten. We hebben onze retourperiode verlengd voor al je aankopen die je in de winkel hebt gedaan van 30 dagen naar 60 dagen. Natuurlijk is onze webshop wel nog 24/7 beschikbaar. Voor alle nieuwe collecties kun je nog steeds terecht op www.hunkemoller.nl.

  • Thuisbezorging is op dit moment de enige beschikbare bezorgmethode. Graag vragen wij je om een passende afstand van de bezorger te houden. Dit is ongeveer 1,5 meter.

Namens het hele Hunkemöller-team bedanken wij je graag voor het begrip en vertrouwen, zeker in deze tijden. Laten we uitkijken naar het moment waarop we allemaal weer naar buiten kunnen en ons laten inspireren door alles wat deze mooie wereld ons te bieden heeft - inclusief mooie lingerie!

Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Love,
Hunkemöller

PS: We helpen je graag verder, dus als je vragen of opmerkingen hebt over dit onderwerp of onze webshop en de producten, neem dan contact op met met onze Klantenservice.