Open the menu

 • Bikini sets

  Bikini sets

  5 bikini sets voor een onvergetelijke zomer!


  Yoohoo, het is weer jouw favoriete tijd van het jaar! Het is tijd voor tropische temperaturen, zand tussen onze voeten en cocktails bij het zwembad. Het is tijd voor de zomer! We hebben voor jouw 5 perfecte bikini sets gecombineerd bestaande uit bikini tops, bikini broekjes, strandkleding, slippers, strandtassen en sieraden. Dit allemaal voor een unforgettable summer!
  Tropical Vibe Bikini set Bikini tops Bikini tops Bikini slips Bikini slips Strand kleidung Image Map  Tropical Vibe

  Eten, vrienden en de zon! 3 woorden die iedereen wilt horen. Voor jouw volgende tropische avontuur, hebben we 2 outfits uit de exotische badmode collectie samengesteld. Kies voor de crop top of de balcony top, en voel je geweldig! Maak je look helemaal af met een wit kanten tuniek!
 • Image Map  Denim Love

  Wie houdt er nou niet van een goed stel jeans? Als jij bij deze groep hoort, betekent dat, dat je niet kunt leven zonder je jeans. De nieuwe denim badmode van Hunkemoller zorgt ervoor dat je ook op het strand in je favoriete jeans items kunt lopen. Voel je zelf comfortabel en voel je helemaal jezelf ook op het strand! Maak je outfit compleet met een denim make-up bag voor je zonnebrand en slippers om jezelf te beschermen tegen het brandende zand.
 • Bikini tops Bikini tops Bikini slips Bikini accessoires Image Map  Digital Wave

  Wil je er fabuleus en stylish uitzien, ook zodra je een golf probeert te pakken? Als het antwoord ja is, dan is dit de juiste outfit voor jou! De ''contemporary stripe'' bikini set is dan de perfecte set voor jou! De uitsneden zorgen ervoor dat je favoriete lichaamsdelen worden geaccentueerd. Vergeet niet een strandhoed op te doen om je haar te beschermen!
 • Image Map  Surfer Lifestyle

  Je wilt rennen naar de zee, kampvuren maken en genieten van het leven zoals een surfer? Dit is de eerste stap: draag de ''american'' bikini set samen met de sieraden van hunkemoller en de perfecte mini macrame tas.
 • Image Map
  Backpacker Chic

  Deze outfit is perfect voor het ontdekken van onbekende bestemmingen met je beste vriend(in). De zenuwen gieren door je lijf maar niets kan op tegen de voorpret van het nieuwe avontuur dat je gaat beleven. Of je nu alleen gaat of met je beste vriend(in), vergeet in ieder geval niet je geshopte items te showen. Maak je outfit af met espadrilles voor een fijne wandeling en een grote geweven strandtas voor al je onmisbare spullen.