Menu MENU

Nieuw: sport bh voor mannen

In de afgelopen jaren hebben wij verschillende verzoeken gekregen of er een mogelijkheid ligt om een sport bh speciaal voor mannen te produceren. Nu fit en sterk worden op het lijstje staat bij een groot gedeelte van de bevolking, is passende kleding en de juiste support heel belangrijk. Eind zomer 2017 introduceren wij naast de nieuwe HKMX sportcollectie een sport bh voor mannen.

Sport bh voor mannen
Wie kent het niet, het vervelende gevoel tijdens een pittige workout wanneer je geen goede (sport)bh draagt die je borsten voldoende ondersteunt. Dat is vanaf nu ook voor mannen verleden tijd! Juist wanneer je gemotiveerd bent om back in shape te komen is het zeer vervelend wanneer zogeheten ‘men boobs’ je in de weg zitten. Om hetzelfde level aan comfort en ondersteuning te bieden hebben wij een mannen sport bh ontworpen.

In de huidige HKMX sportcollectie zijn de sport bh’s in drie verschillende levels in te delen, gebaseerd op de intensiteit van je workout. De sport bh voor mannen wordt op dit moment getest en zal uitgevoerd worden in level 3, bedoeld voor sporten met een hoge intensiteit. Hierdoor is deze bh met name geschikt voor voetballen, hardlopen en zware (cross)trainingen en zal hij geleverd worden in de maten S – XL. De bh wordt gemaakt van zachte en luchtdoorlatende materialen (43% Polyamide / 38% Polyester / 19% Elastaan) en is gemakkelijk te dragen onder een sport shirt.

Eind zomer 2017 zal de sport bh voor mannen online en in geselecteerde Hunkemöller winkels verkrijgbaar zijn voor €34.99. De maten kunnen zowel in de winkel worden opgemeten of gemakkelijk thuis met de online tool en een meetlint. Houd voor meer informatie onze website en social media kanalen in de gaten.

Comments