Menu MENU

De beste tips voor shoppen in sale

Jaaaa! Onze favoriete tijd van het jaar is weer aangebroken: SALE. Ben jij al weken wishlists aan het maken of laat jij je graag verrassen? Het is erg verleidelijk om je (online) winkelmandje te vullen met de leukste items waar je helemaal hebberig van wordt (lees: veel voor weinig), maar soms betrap je jezelf op miskopen. Herkenbaar? Lees dan eerst onze tips even door, zodat jij nóg meer plezier hebt van deze fijne sale periode.

Maak een lijstje
Het maken van een wishlist is heel handig! Zo kun je gerichter shoppen en heb je een beter overzicht. Bekijk kritisch of je een dergelijk item niet (stiekem)  al in de kast hebt hangen óf dat je het misschien maar eenmaal gaat dragen. Veel merken zijn al bezig het toevoegen van nóg meer sale items, dus grijp nu je kans!

Een van onze sale favorieten is de Jungle Vines bikini.

Weet of je kan ruilen
Een item ruilen die je tijdens de sale hebt gekocht kan niet altijd worden geretourneerd. Vraag daarom voordat je gaat shoppen naar de voorwaarden hiervan (of lees de retour-policy online). Zo sta je niet voor verrassingen en weet je of je dat ene truitje waar je over twijfelt het beste wel of niet moet halen.

Ga samen met een vriend/vriendin
Samen shoppen niet alleen super gezellig, het is ook nog hartstikke handig. Je hebt namelijk nóg een paar extra ogen waarmee je de beste items kan vinden. Daarnaast heb je iemand die persoonlijk voor jou de maten kan gaan halen die jij nodig hebt. Spreek met elkaar af dat je eerst gaat kijken en daarna om en om gaat passen.

Ga voorbereid op pad
Voorbereid gaan shoppen is altijd fijn, maar tijdens de drukke sale periode is dit erg belangrijk. Doe een basic bh en naadloos slipje aan (liefst huidkleur) plus een basic topje,  zodat je op elke type outfit voorbereid bent. Ook raden we je aan voor een comfortabele broek te kiezen die je gemakkelijk uit kunt trekken. Neem een paar (dikkere) sokken mee voor het shoppen van schoenen en vergeet niet je pinpas en wat cash mee te nemen, zodat je op alles bent voorbereid.

Kun je niet wachten om te shoppen in sale? Bekijk nu de gehele online sale collectie met fijne kortingen tot wel 50% op de musthaves van nu.

Comments