Menu MENU

Topmodel Danielle rockt onze nieuwe lingeriecollectie in 2019

Internationaal topmodel Danielle van Grondelle is een echte powervrouw en zij staat dan ook model voor onze nieuwe #BraStories campagne, die in het voorjaar van 2019 verkrijgbaar zal zijn. Beauty begins underneath. De basis voor een zelfverzekerde look begint dan ook bij de perfecte lingerie. Wij geven je alvast een kleine sneak peek van de photoshoot, kijk je mee?

Danielle van Grondelle
Topmodel Danielle van Grondelle, met Nederlandse en Surinaamse roots, stond model voor onze #BraStories campagne. Fotograaf Jouke Bos fotografeerde onder andere Danielle in een intieme huiskamersetting met persoonlijke spullen, zoals foto’s van haar familie. Zie hier alvast een aantal exclusieve beelden die we je niet wilden onthouden. Naast het shooten zijn wij bezig geweest met een secret project. Wil jij weten wat? Houd onze social kanalen in de gaten voor meer info!Danielle draagt onze #BraStories collectie. De nieuwe collectie bestaat uit mooie kanten lingeriesets in zwart, blauw, roze en bordeaux. Je ziet prachtige rug details en luxueuze kanten afwerkingen. Hebben!

The perfect fit
Lingerie is een klein feestje. Alleen voor jou… of voor je geliefde natuurlijk. Naast dat je lingerie uitzoekt die aansluit bij je persoonlijke stijl, moet het vooral ook erg prettig zitten. Niets is zo vervelend als een te kleine bh of knellende bandjes, nietwaar? Dat is nu verleden tijd!

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de vrouwen de verkeerde bh maat draagt, daar hoef jij niet meer onder te vallen na het doorlopen van onze fitting tool. In maar liefst twee minuten weet jij jouw Sexy Shape, en kun je vervolgens de perfecte fit uitzoeken. Dit kan natuurlijk ook in onze winkels. Ons goedgetrainde team zal je adviseren aan de hand van een passessie. In 2019 lanceren we een fitting video waar Danielle ook onderdeel van zal zijn.

Nu je jouw perfecte bh hebt gevonden, kun je jezelf de volgende vraag stellen. Ga je voor ‘sophisticated’, comfort of een tikkeltje ondeugend? Of stiekem alle drie?

Comments