Menu MENU

6x healthy hotspots

Een gezond soepje, vers sapje, goed gevulde salade of ander healthy food. Hier wordt niet alleen jij, maar ook je lichaam erg blij van. Wij hebben de 6 beste healthy hotspots voor je op een rij gezet!

Food hallen
Adres: Bellamyplein 51, Amsterdam
Meer info: foodhallen.nl

Het concept van de Foodhallen is geïnspireerd door ‘indoor food markets’ en is ideaal om lekker rond te struinen en te genieten van verschillende (healthy) gerechtjes. Laat je verrassen en doe inspiratie op!

Sugarless
Adres: Bilderdijkstraat 92, Amsterdam
Meer info: sugarless.nl

Sugarless is een biologische lunchroom in Amsterdam West met dagverse lunches en superfood sappen op de menukaart. Maar wat deze hotspot natuurlijk écht zo bijzonder maakt, is dat alles vrij is van geraffineerde suikers en andere ongezonde zoet-, kleur-, geur- en smaakstoffen.

The Conscious Club
Adres: Lauriergracht 142, Amsterdam
Meer info: theconciousclub.net

Duurzaamheid, aandacht voor bewust leven en eten; in The Conscious Club kom je tot rust, kom je voor gezelligheid of een lesje yoga, Thai boxing en meditatie. Alleen al de inrichting bestaande uit duurzame materialen is een bezoekje waard.

Pistache
Adres: Eiland 9, 8011 XR Zwolle
Meer info: pistache-zwolle.nl
Pistache is Zwolle’s hotspot. Je vindt er opkomende merken, lifestyle producten en een koffiebar. Hier kun je heerlijk shoppen, koffiedrinken, maar onze favoriet is de proteïne shake met chocolade en peanut butter. Yum!

Meneer Smakers – burger bar
Adres: Nobelstraat 143 Utrecht
Meer info: smakers.nl

Op zoek naar de beste burgers in een leuke sfeervolle hippe burgerbar? Dan ga je naar Meneer Smakers in Utrecht. De burgers zijn ambachtelijk bereid, bevatten geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen en worden gemaakt met verse ingrediënten.

ANAT
Adres: Verlengde Grachtstraat 1, Groningen
Meer info: anat.nu

ANAT is een klein, gezellig raw en vegan ontbijt en lunchcafé in Groningen. De producten waarmee gewerkt wordt zijn zoveel mogelijk lokaal verkregen en 100% plantaardig. ANAT is daarnaast de place to be voor dé lekkerste vegan chocoladetaart!

Comments