Menu MENU

Beauty tips om de winter te overleven

Wie kent het niet; droge handen, statisch haar en gescheurde lippen. Auw! De kwaaltjes waar we allemaal last van krijgen in de winter. Onze tip: jezelf extra vertroetelen met onder andere rijke crèmes, een lounge set uit de cosy collectie en wat lekkers. Lees hieronder onze beauty tips om te winter te overleven.

Als je haar maar goed zit
Door dat koude weer blijf je dat statische haar maar behouden (pff vermoeiend). Was je haar niet te vaak & gebruik een goede conditioner. Probeer je stijltang en föhn ook te laten liggen. Super tip: spuit een beetje haarlak op je borstel en kam de bovenkant lichtjes door.

Droge lippen
Scheurtjes en velletjes, wie kent het niet. Stop met likken, hier wordt het vaak alleen maar erger van.  Zorg ervoor dat je lippen soepel en vet blijven met een goede lippenbalsem. Belangrijk dat je even op de ingrediënten let (liefst met natuurlijke oliën), zodat je lippen niet ‘verslaafd’ raken aan het goedje en je het alleen maar erger maakt.

Huid als schuurpapier
Voelt jouw huid ook zo droog als schuurpapier? Ga voor een rijkere en zachte gezichtscrème in combinatie met het wekelijks aanbrengen van een masker. Wil je je huid echt even goed verwennen? Treat yourselfen ga naar een goede schoonheidsspecialist en jouw huidje zal weer stralen!

Een beetje bleekjes
In de winter kun je er een beetje bleekjes uitzien en de zonnebank is niet goed voor je huid. Zorg dat je je make-up wat lichter aanbrengt en let op welke kleuren kleding het beste bij je huid past. Of kies voor een tanning mouse die je wekelijks aanbrengt. That will do the trick!

Handen verzorging
Je handen winterproof maken? Drink genoeg water en vet ze op tijd in! Zorg dat als je buiten komt, je lekkere handschoenen draagt, zodat de kou geen kans krijgt. Handen wassen? Gebruik milde zeep en droog goed na.

Ben jij readyvoor de winter? Prepare yourselfvoor en shop de nieuwe cosy collectie!

Comments