Menu MENU

10 gedachten die iedere vrouw bij haar kledingkast heeft

De magische plek, waar iedere vrouw elke ochtend tijd aan besteed: De kledingkast. Tops, broeken, jurken, lingerie en ga zo door. Het is niet gemakkelijk om elke dag weer opnieuw de keuze te moeten maken zodat jij er fabulous en vol zelfvertrouwen bij loopt (meerdere keren omkleden; herkenbaar?). Lees hier 10 gedachten die iedere vrouw bij haar kledingkast heeft.

1.“Ik heb niks om te dragen?!”
Dit is toch wel de meest befaamde uitspraak van een vrouw over haar kledingkast. Tip: Denk tijdens het shoppen in outfits. Dit zal je s’ ochtends enorm helpen!

2. “Wat een chaos…”
Is jouw kleding kast al ontploft voordat je begint? Dat zorgt voor vertraging s’ ochtends. Organiseer je kast opnieuw (weekend-klusje) en weg is de irritatie!

3. “Het is tijd om te shoppen!”
Te klein, te oud of wil je simpelweg shoppen? Waar wacht je nog op? Let’s go! Bekijk de nieuwe collectie van Pamela Reif en shoppen maar!

4. “Ik heb alleen zwart…”
Geef je kledingkast een boost en zorg voor meer kleur. Meer kleur betekend meer afwisseling en hoe leuk is dat? Start met het toevoegen van items die je makkelijk kunt combineren als een blouse of accessoires.

5. “Waar zijn mijn classy items?”
Iets meer classiness aan je kledingkast toevoegen? Combineer lingerie met daily wear! Shop een sexy body, draag er een leuk pak op en klaar!

6. “Ik wil comfi & leuk, hoe dan?”
Combineer je classy items met casual items. Super leuk en het zit ook nog eens comfi! Beter kan niet.

7. “Ik heb geen inspiratie..”
Pinterest is de oplossing voor inspiratie! Zorg voor een inspirerend fashion bord (houd hem in gedachten tijdens het shoppen) en het kiezen van outfits wordt een stuk makkelijker.

8. “Staat dit wel leuk bij elkaar?”
Ga uit je comfort zone en kies voor iets wat je normaal niet zo doen. Twijfel niet & shine!

9. “Ik weet niet wat ik moet kiezen, het is allemaal leuk!”
Kun je niet kiezen welke outfit je vandaag wilt dragen? Zorg dat de andere keuzes al klaarliggen. Zo ben je al je leuke ideeën niet vergeten en hoef je er voor de rest van de week niet meer over na te denken!

10. “Mijn items zijn niet fashionable genoeg…”
Maak je kleding weer fashionable! Combineer je items eens anders of doe er iets creatiefs mee. Een saai wit shirt? Geef je het een make-over met patches. Een statement riem of mooie sieraden kunnen ook veel verschil maken!

BRING SEXY BACK
Heb je genoeg oude kleding waar je op uitgekeken bent? Ruim je kledingkast op, lever je oude kleding in bij onze winkels en krijg een voucher van 10% korting!

Cover: Nora Taylor @allaboutnori

Comments