Menu MENU

Anti-verveeltips: zo voorkom je een saaie zondagmiddag

Weekend vibes & hellooo Sunday! Nog geen weekend plannen? Wij helpen je met must do’s voor het weekend om een saaie zondagmiddag te voorkomen. Lees verder om inspiratie op te doen voor een fijn en fun weekend…

Let’s experiment
Er is eindelijk tijd om na te denken wat je wilt gaan koken vanavond. Lekker op je gemakje in een receptenboek bladeren en boodschappen doen. Neem de tijd om jezelf, je vrienden of gezin eens te verwennen met een heerlijk gerecht! Je zult versteld staan van je kookkunsten en trots zijn op jezelf.

PJ’s all day
Het hoeft helemaal niet saai te zijn om de hele dag in pyjama’s  te chillen. Deze dag staat in het teken van ontspannen. Ga los met het bekijken van series of neem een lekker bad! Saai? Helemaal niet. Deze verwendag maak je natuurlijk helemaal compleet met een scrubje of maskertje. Of houd een pedi- en manicure! Jouw favoriete snack mag natuurlijk niet ontbreken bij deze ultieme verwendag ;).

Kledingkast opruimen
Het kost tijd, energie en is dus niet het allerleukste om te doen op je vrije zondagmiddag, maar zeker de moeite waard! Pak deze kans om je kledingkast opnieuw in te delen. Vouw alles netjes op en leg het op kleur. Zo kom je er snel achter wat je nog absoluut mist. Nu heb je weer een hele goede reden om je kledingkast opnieuw aan te vullen. Met de herfst in aantocht kun jij vast je pantycollectie updaten!

Foto’s overload
Heb jij ook altijd zoveel vakantiefoto’s? En zit je laptop of telefoon hierdoor helemaal vol? Besteed je zondagmiddag slim en with funen maak online foto albums en laat ze thuis bezorgen. Je laptop is weer helemaal opgeschoond en je kunt weer eens lekker even terug in de tijd.

Vakantie, nu graag!
Nu je toch in de vakantie mood bent door die téleuke foto’s die je hebt gezien, ga op vakantie jacht en ga samen met je vriend(in) op zoek naar een top bestemming en verblijf. Iets gevonden? Twijfel niet en boek! Dan heb je iets om op uit te kijken.

Hoe besteed jij je zondagmiddag? Gebruik onze tips en maak er een heerlijke dag van.

Comments