Menu MENU

Facts: Tekenen dat je bh te klein is

Ken je dat: Je blijft je maar irriteren aan die bh. Je trekt eraan en doet gekke bewegingen met je rug, maar er verandert niets. Wist je dat de meerderheid van de vrouwen de verkeerde maat bh draagt? Deze tekenen geven aan dat je een te kleine bh draagt en het echt tijd is geworden om je opnieuw op te laten meten.

Bandjes snijden (auw)
Je hebt je bh bandjes op de meest losse stand staan, maar je voelt nog steeds de bandjes in je huid snijden en schuren. Dit is één van de tekenen dat je bh te klein is. Je bent gegroeid en wil de bh bandjes niet meer zo strak als eerst, dat wordt shoppennn.

Borsten in of over de cup?
Wanneer je een wit shirt draagt kom je er liever niet te laat achter dat je borsten niet in de cup zitten en dus zichtbaar zijn. Dit is simpelweg gênant, dus voorkom dit en koop een cupmaat groter. Twijfel je over de juiste maat? Ga langs in een van onze winkels en laat je door een lingerie expert opmeten.

Loste standje, toch strak
Je bh sluiting dicht aan het maken? En merk je dat er gewoon net iets te veel spanning op zit? Maak je leven een stukje comfortabeler en ga voor een grotere omvang. Normaal gesproken C75? Ga dan voor een B80. De cupmaat blijft hetzelfde en je hebt net iets meer speling.

Omhoogkruipende bh
Je bh kruipt langzaam omhoog en dat irriteert echt mega erg!  Je moet continue aan je bh trekken en hij blijft maar niet zitten. Er is maar één oplossing: laat je adviseren over je bh maat. Waarschijnlijk draag je een bh met een te grote omvang.

Armen omhoog truc
Een super goede en snelle manier om erachter te komen of je nog de goede bh maat draagt en je bh dus wel of niet te klein is: de armen-omhoog-truc. Je doet je armen omhoog en je gaat op je gevoel af. Beweegt de bh en is er genoeg speling: Super. Merk je dat het trekt? No go.

Zeg vaarwel tegen je te kleine bh’s & gebruik dit als een goed excuus om a bunch of bh’s te scoren. Let’s go!

Comments