Menu MENU

Hoe te dealen om alleen te zijn & leren van me-time te houden

Alleen – zonder de aanwezigheid van andere mensen te zijn. Dit hoeft zeker niet altijd iets negatiefs te betekenen. Draai het om naar iets positiefs en noem het niet eenzaamheid of alleen: Noem het me-time! Je kunt dan even lekker alleen maar aan me, myself and I denken en tijd doorbrengen met jezelf! Leer van me-time te houden en geniet van elke minuut. Hoe? Lees het hier.

#1 Shoppen!
Maak een lijst met winkels die je absoluut niet wilt overslaan & stel jezelf een doel vooraf. Ga je op bh jacht (hier heb je niet persé iemand voor nodig 😉 ) of een nieuwe jurk met een fashionable panty? Of puilt je kledingkast al uit en ben je op zoek naar een interessant boek?

#2 Home alone time in het weekend
Blijf lekker een avondje thuis en verwen jezelf. Zolang je van te voren beslist wat je wilt gaan doen, zal me-time een stuk makkelijker worden. Ga voor jouw favoriete serie, doe een verzorgend maskertje op en ga lekker vroeg naar bed (& lees dan boek wat je gekocht hebt).

#3 Coffee of diner date met jezelf
Yess, het kan een beetje gek zijn om alleen aan een tafel te zitten in een café of restaurant. Dit zit gewoon tussen je oren… en als ze staren, dan zullen ze je waarschijnlijk onder de indruk zijn dat je er geen problemen mee hebt dat je alleen zit. Voel je je alsnog niet comfi? Pak een boek of magazine. Wie weet komt jouw future hubby wel spontaan aan tafel joinen.

Stapje hoger
Heb je deze drie stappen met vlag en wimpel voldaan? Dan kun je jezelf klaarmaken voor wat grotere avonturen met jezelf. Plan een dagtrip naar bijvoorbeeld een leuke stad. Me-time professionals gaan zelfs een hele vakantie alleen weg.

Wees niet bang om alleen te zijn, geniet van de kans om me-time te hebben! Een heerlijke comfy lounge set mag daarbij niet ontbreken. Bekijk onze complete nachtmodecollectie.

Comments