Menu MENU

WIN een droomreis voor twee personen naar de Seychellen!

Als je aan de Seychellen denkt denk je aan een paradijs op aarde. Witte uitgestrekte stranden, helderblauw water, rijke natuur en een hangmat tussen twee palmbomen. Zie jij jezelf al liggen met een kokosnoot in je nieuwe Hunkemöller bikini? Wie weet ben jij de gelukkige winnaar die een droomreis voor twee personen wint! Lees snel verder.

Ga naar beneden om te zien hoe je kans maakt op het winnen van deze droomreis.

Paradijs op aarde – Hilton Seychelles Labriz
De Seychellen ligt ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan en bestaat uit maar liefst 115 (!) eilanden, waaronder Silhouette Island. Op dit prachtige eiland ligt Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa, het resort waar Hunkemöller mocht verblijven tijdens haar photoshoot met drie ambassadors.
De villa’s zijn uitgerust met luxe bedden, een eigen terras (vaak met buitendouche) en een fijne badkamer en zithoek om helemaal tot rust te komen.

Het Hilton Seychelles Labriz beschikt over zeven restaurants. Je kunt genieten van Italiaanse, Japanse of lokale gerechten met een Franse touch. Ook kun je in Bar Lo Brizan terecht voor live-entertainment en goddelijke cocktails.

Waarom jij wilt winnen
Wij noemen dit niet voor niets een DROOMreis. Op dit prachtige eiland kom jij weer helemaal tot jezelf! Ga een goed boek lezen op het strand, neem een duik in de helderblauwe oceaan (tal aan kleurrijke riffen), ga het eiland ontdekken te voet of per fiets, laat je verrassen door culinaire gerechten en sluit af met een ontpanningsmassage. Dit wil jij toch ook?

Ga naar beneden om te zien hoe je kans maakt op het winnen van deze droomreis.

Hoe maak je kans?
Wij willen van jou weten met wie je deze droomreis wilt maken en waarom. Plaats jouw reactie in een comment onderaan deze blog. Wees creatief!

De winnaar ontvangt een voucher van Hilton Seychelles Labriz voor 5 nachten in een King Garden Villa op basis van bed & breakfast, inclusief boot transfers. Deze voucher kan gebruikt worden van 1 juli – 31 december 2018*. Let op: vluchten zijn niet inbegrepen!

Voorwaarden voor deelname:
• Deze Actie wordt georganiseerd door Hunkemöller International B.V. in samenwerking met Hilton Seychelles Labriz.
• Om bij deze Actie te kunnen winnen, moeten de deelnemers onder het blogartikel een opmerking achterlaten, waarin ze vertellen met wie ze deze droomreis willen maken en waarom.
• De Actie loopt van 29 juni t/m 12 juli, 23:59 uur. De deelnemers dienen binnen dit tijdvak hun opmerking te plaatsen.
• Op 13 juli 2018 wordt er één winnaar gekozen door Hunkemöller, op basis van het meest originele bericht dat in de betreffende periode is geplaatst.
• Medewerkers van (/franchise partners van) Hunkemöller worden van deelname aan deze actie uitgesloten
• De winnaar ontvangt een voucher voor 5 overnachtingen voor 2 personen in een King Garden Villa, op basis van bed & breakfast inclusief boot transfer. De prijs omvat niet de kosten voor de heen- en terugreis en de gebruikelijke bijkomende kosten tijdens het verblijf.
• De voucher kan gebruikt worden van 1 juli – 31 december 2018. Met uitzondering van de volgende dagen: 21 – 26 augustus, 24 – 10 januari 2019.
• De prijs is kan niet worden overgedragen aan anderen. De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. Het is tevens niet mogelijk om een ontvangen product te ruilen tegen een ander product en/of prijs.
• Hunkemöller zal de persoonsgegevens van de deelnemers aan deze Actie uitsluitend gebruiken voor de communicatie omtrent deze Actie.
• De winnaar dient minimaal 18 jaar te zijn.

Comments