Menu MENU

Grote borsten vs. kleine borsten – deze tips gaan jou helpen!

Helaas zijn veel vrouwen onzeker over hun borsten, niet nodig! Groot, klein of iets ertussen in? En dan hebben we het niet eens over de vorm.Het blijft een lastig onderwerp..Deze tips en tricks gaan ervoor zorgen dat jij de perfecte bh vindt. Own them boobies!

Kleine borsten
Klein, maar fijn! En ja… jij hebt het geluk niet vaak hinder te ondervinden van borsten die zwaar aanvoelen of teveel bewegen, dus ondersteuning is niet perse een must. Kies de ene dag voor een voorgevormde bh, onder een strak truitje kun je een push-up bh of Maximizer dragen wanneer je iets meer vorm wilt en wanneer je in een comfy bui bent is een bralette de perfecte match.

Gemiddelde maat borsten
Lucky you! Jij bent gezegend met niet te kleine en niet te grote borsten. Toch zijn er altijd verschillende vormen, die dus ook om een eigen soort bh vragen. Wij snappen dat alle verschillende type bh’s wat verwarrend kunnen zijn en je niet direct het verschil weet tussen een Demi of Full cup model. Lees hier alle ins & outs over onze bh modellen en stijlen.

Grotere borsten
Yess girl, be proud of your curves!Jouw borsten hebben meer steun nodig en die kan je ze geven door een bh te dragen met bredere schouder- en zijbanden. Ook is het heel belangrijk dat je de juiste maat draagt om knellende banden te voorkomen (dit willen we zeker niet!), dus bij twijfel ga zeker langs bij een van onze winkels om je door een lingerie expert op te laten meten. Wil je je borsten kleiner laten lijken? Check dan onze Minimizer bh’s.

Nog een aantal bh hacks op een rijtje:
1. Koop een bh nooit te groot of te klein.
2. Koop een bh die past bij je borsten (borstvorm), let niet alleen op het uiterlijk van de bh.
3. Check tijdens het passen of je bh voldoende steun geeft. Buk voorover, als het goed is moeten ze op hun plek blijven zitten.
4. Pas een bh op het buitenste haakje (meest wijde stand van de bh)
5. Als je bh steeds naar boven kruipt (heel vervelend) is je omtrekmaat waarschijnlijk te groot.
6. Draag je bh niet langer dan 2 dagen achter elkaar. Zo geef je het elastiek de kans om weer terug te komen in de vorm, hoe langer je een bh draagt hoe meer hij uitrekt.

Wist je dat je bh maat elk jaar kan veranderen? Laat je regelmatig opmeten en daarnaast heb je een goed excuus om nieuwe bh’s te shoppen tijdens Bra Party! Shop de 3ebh gratis of de 2ebh -50%.

 

 

 

 

Comments