Menu MENU

Haal alles uit je weekend trip

Het is belangrijk om jezelf een keer in de zoveel tijd eens goed te verwennen met een paar dagen weg. Doe dit samen met je vriend, vriendin of een familielid. Het is tijd om te relaxen! Er zijn nog zoveel dingen om te doen en mee te maken. Wij gaan je helpen om alles uit je weekend trip te halen met onderstaande tips. Kun jij nu al niet wachten?

Bestemming kiezen

Natuurlijk moet je eerst een bestemming kiezen! Voor weekend uitjes is het beter een trip te kiezen waaraan je niet te veel reistijd kwijt bent. Er is niets erger dan de helft van je vrije tijd te spenderen aan reizen. Als je er toch voor kiest om ergens naartoe te vliegen, probeer een rechtstreekse vlucht te vinden, zodat je niet op vliegvelden hoeft te wachten om over te stappen.

Plannen Plannen Plannen

Probeer zoveel mogelijk van te voren te plannen, zoek must see places uit voordat je vertrekt… dit scheelt veel tijd. Als je een spa en relax weekend wilt houden, boek je massages op tijd! En vergeet vooral je bikini niet ;). Wil je de stad bezoeken en activiteiten doen? Check eerst de openingstijden, probeer een fast-pass ticket te bemachtigen of koop je tickets online om lange wachtrijen voor te zijn.

Plan de belangrijkste details van je trip: Boek een hotel, regel het transport, zoek uit waar je lekker kunt eten dichtbij je hotel (niet onbelangrijk).

Het leukste van alles is dat als je van te voren plant je een goede deal kunt krijgen bij een goed hotel, zoals het Steigenberger Hotel München.

 

Inpakken

We know; wij vrouwen kunnen niet zonder onze spullen, maar probeer toch zo licht mogelijk in te pakken. Denk eraan… het zijn maar drie dagen! Dus doe jezelf een plezier en maak alvast setjes van tevoren. We weten het, het is lastig, maar het maakt het reisleven zo veel makkelijker. 

Deel je tijd slim in 

Haal alles uit je tijd, because it’s limited. Verblijf je in een Spa Hotel? Rust goed uit en doe je schoonheidsslaapje. Maak gebruik van alle faciliteiten van het hotel zoals de spa, zwembaden, ontbijt of de gym! 

Onze Ambassadeur Hanna heeft heerlijk gerelaxt in bed, magazines gelezen tijdens onze Ambassadors Shoot in het Steigenberger Hotel München

Onze Ambassadeur Sophia hield haar beauty ritueel in de badkamer en droeg onze Maya bh set tijdens de shoot. 

Tip: Praat met locals van het hotel om super leuke tips te krijgen voor leuke activiteiten in de stad of in de regio!
Gebruik alleen je telefoon om informatie of de route op te zoeken. Spendeer je tijd met de mensen om je heen en geniet van de quality time.

Steigenberger Hotel München
Ontdek de kosmopolitische hoofdstad van Beieren en laat je verwennen in het nieuwe Steigenberger Hotel in München!

Het Steigenberger Hotel München combineert trendy design met moderne Beierse charme en is de perfecte uitvalsbasis om deze Beierse metropool te leren kennen! Kijk ’s ochtends uit je raam en geniet direct van het prachtige uitzicht over de cultuurwijk Schwabing. Je begint je dag gezond met een heerlijk, uitgebreid ontbijt in het stijlvolle restaurant LUMEN.

Daarna wandel je in een paar minuten naar de hotspot Schwabing en de Leopoldstraße, waar kunst, cultuur en exclusieve winkels op je wachten. Terug in het hotel kun je heerlijk ontspannen in 300 m² pure wellness. Je avond begin je natuurlijk met een biercocktail aan de bar, gevolgd door de authentiek Beierse en internationale specialiteiten van restaurant VALENTINUM & BAR of restaurant D’GUSTO.

 

 

Comments