Menu MENU

Jezelf mooi voelen: zo doe je dat

We hebben allemaal wel eens van die dagen: je haar zit niet en is dat nou een pukkel?! Een off-day sucks. Maar ook op deze dagen kun je je mooi voelen! Hoe zorg je er voor dat je dit gevoel krijgt en vast houdt? Wij geven je 5 tips.

  1. Maak een lijstje!

Het klinkt misschien een beetje suf maar, maak een lijstje met dingen die je mooi vind aan jezelf. Misschien heb je grote bruine ogen, een lieve neus, volle lippen of een geweldige lach. Als je er niet zelf op kunt komen, vraag het aan een vriendin of familielid. Mocht je weer een “uuuugh why” momentje hebben, denk aan deze lijst!

  1. Doe leuke dingen

Op onze off-days trekken we natuurlijk allemaal het liefst een fluffy pyjama aan en blijven we in ons bed liggen. Niet doen! Door juist op dit soort dagen je meest fashionable outfit aan te doen en lekker met je vriendinnen op pad te gaan zet je jouw off-day om in een geslaagde dag.

  1. Beauty comes from within

Iédereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Zowel van binnen als van buiten, het is goed om te realiseren dat er meer achter jezelf schuilt dan je looks! Cliché maar waar: schoonheid komt ook van binnen! Ga na wat jou een mooi mens maakt, misschien doe je wel super veel voor anderen.

  1. Draag iets speciaals

Al is het een mooi setje lingerie, een gek paar sokken of een paar killer heels. Draag iets voor jézelf. Door extra aandacht aan jezelf te besteden zal je je automatisch mooier voelen, je hebt immers een stapje extra gezet voor de belangrijkste persoon in je leven: JOU!

  1. Fake it, till you make it

Iedereen heeft baat bij een gezonde portie zelfvertrouwen. Maar niet voor iedereen is dit natuurlijk. De oplossing is heel simpel: Fake it! Door te doen alsof je zelfverzekerd bent én je goed voelt trick je je hersenen om het te geloven! Dus hoofd omhoog, borst vooruit en gaan 😉

 

Er is er maar een zoals jij! Wees dus een beetje lief voor jezelf.. door bijvoorbeeld jezelf te verwennen met nieuwe items.

Comments