Menu MENU

In 15 minuten je koffer inpakken doe je zo

Hi Goldies!

Nog even en mijn vakantie naar Barcelona is een feit… Of je nu op een lange vakantie gaat of een citytrip maakt, inpakken vinden we toch altijd weer een beetje lastig. Dus hoe pak je efficiënt je koffer in? Met deze tips pak jij in 15 minuten je koffer in, dus blijft er genoeg tijd over om bijvoorbeeld een nieuwe bikini te shoppen!

Mix & Match
Ik leg altijd eerst alles uit op mijn bed en maak dan setjes. De dingen die ik meeneem moeten met minimaal 1 ander item te matchen zijn. Op die manier kan je meerdere outfits maken met dezelfde items en er toch weer anders uitzien. In combinatie met sieraden heb je zo superleuke looks.

bikini_charissa_01

Laagjes laagjes laagjes
Probeer het aantal items te beperken. Bedenk hoeveel dagen je daadwerkelijk weggaat en hoeveel je gaat dragen. Trek zoveel mogelijk lagen kleding aan die je, wanneer je het warm hebt, uit kunt trekken. Denk aan: een bikini onder je kleding, hemdje, shirt, vest, trui [kun je desnoods om je middel knopen] en jas. Dan hebben we de sieraden: doe zoveel mogelijk om, trek je zwaarste schoenen aan en doe je nieuwe leuke hoed alvast op. Op die manier spaar je veel ruimte uit en hoef je alleen nog maar een paar hoognodige dingen in te pakken.

Roll me up
Je kleding oprollen zorgt ervoor dat je ruimte bespaart én dat je kleding kreukvrij blijft. Een win-win situatie dus. Doe er je voordeel mee 😉

Over elkaar
Als één na laatste “inpak”-tip is het heel handig om jurken en broeken over elkaar heen te leggen, zoals je op de foto ziet. Op die manier blijft het kreukvrij en plat, dus je kunt veel in je koffer kwijt.

bikini_charissa_02

Drop it like it’s hot
Neem mini’s mee, gebruik ze, laat ze daar. Je gebruikt het daarna toch niet meer en het scheelt weer ruimte en gewicht. Heb je weer een excuus om dat ene leuke jurkje uit Spanje te kopen, toch?

Ik ga op vakantie en neem mee…
Een e-reader! In plaats van 10.000 zware boeken, kun je die vooraf op je e-reader zetten. Je bespaart ruimte en gewicht en je hoeft niet te kiezen tussen die twee leuke romantische boeken. In plaats daarvan zet je ze er gewoon allebei op. Wel zo leuk…

Transparantie
Gebruik voor al je kleine spulletjes transparante zakjes. Hierdoor is alles overzichtelijk en hoef je niet je hele koffer over hoop te halen (dus geen rondvliegende tampons of condooms. Scheelt weer). Doe hetzelfde met stekkers (en doe er een elastiekje omheen, zodat ze niet in de knoop raken)

bikini_charissa_03

Secret ingredient
Doe je sokken en ondergoed in je schoenen. Is handig.

We’re getting steamy
Kreukels in je kleding? Hang het uit in de badkamer, door de vochtigheid verdwijnen de kreukels als sneeuw voor de horizon.

bikini_charissa_04

Volg mijn blog, Instagram en YouTube voor allerlei leuke posts over mijn vakantie in Barcelona <3

Liefs,

Charissa
@ladygoldapple
ladygoldapple.com

Comments