Menu MENU

Me-time is belangrijk! Maar hoe en waar begin je?

De zomer lijkt al wel eeuwen geleden! Iedereen zit weer volop in the back to real life routineen we betrappen onszelf erop dat we weer continue  in de weer zijn. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en soms tegen jezelf te zeggen: “And now it’s ME time!” Lees hier hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Luxe?
Het is super belangrijk om te beseffen dat me-time geen luxe is, maar een noodzaak! Je batterij heeft het nodig om weer op te laden. Fresh energyvoor je werk en thuis is echt nodig.

Afspraak is afspraak
Zet in je agenda een afspraak met jezelf en houd je eraan. You’re going on a me-time-date.Het hoeft ook geen uren te duren, soms is een halfuurtje al heerlijk genoeg. Luister naar je favo muziek, neem een bad of kijk een serie in loungewear en geniet ervan!

Ontspan!
Leer loslaten… probeer je hoofd leeg te maken tijdens me-time en niet te denken wat je nog allemaal moet doen. Probeer mindfulness,lekker even helemaal met jezelf zijn en nergens meer aan denken.

Sporten is the key
Sporten wordt vaak als uitlaatklep gebruikt en is ook iets wat je voor jezelf doet. Na je workout komt er een stofje in je hersenen vrij die zorgt voor een gelukkig gevoel! Dus why not try? Shop een leuke HKMX outfit en let’s go.

Let’s go outside
Even helemaal uit je omgeving stappen? Ga naar het bos en maak een uitgebreide wandeling. Dit is de perfecte therapie om tot jezelf te komen. Geef dingen een plaatsje en laat het in het bos achter. Thuis terug aangekomen ben je weer helemaal opgeladen.

Duh?! Shoppen natuurlijk
Me-time betekend ook jezelf verwennen, dus shoppen is een must do als je weer me-time nodig hebt. It’s Bra Party time! Shop de 3ebh gratis of de 2ebh met -50%!


Hebben wij jou overtuigd? Plan je eerste me-time moment in en verwen jezelf met iets nieuws.

Comments