Menu MENU

Girls night, leuke tips & tricks voor een sleepover

Ambassador Valerie geeft in deze blog 5 tips voor een perfecte girls night. Zo haal je het maximale uit een sleepover met je girls!

Hi Hunkemöller girls! Naast dat ik blog en vlog voor Hunkemöller werk ik sinds kort ook voor WestCord Hotels. Zij hebben 15 hotels in Nederland en ik ga bij alle 15 langs om faciliteiten te testen en dit te filmen, zodat je echt een belevenis creëert. Ik heb afgelopen maand een samenwerking gehad met hotel Jakarta in Amsterdam. Hier is een onwijs leuke shoot uit voort gekomen met de nieuwste Hunkemöller pyjama’s.

In deze blog ga ik jullie vertellen hoe je de perfecte girls night organiseert. Omdat ik elke maand twee keer in een van de WestCord hotels slaap ben ik een pro in girls nights, want ik neem altijd mijn zusjes, moeder of vriendinnen mee!

5 tips voor een perfecte sleepover:

Kies van te voren films uit
Om heeeeel veel tijd te besparen, kies je van te voren al een film uit. Het is altijd zo’n gedoe om met meerdere mensen 1 film te kiezen die iedereen leuk vind en nog niemand heeft gezien. Om te voorkomen dat je de gehele girls night Netflix door zit te spitten kun je dus beter van te voren wat opties voorleggen.

Veel snacks en drankjes
Bij de perfecte girls night horen heerlijke hapjes en drankjes. Maak van te voren een lijstje wat iedereen lust en laat iedereen iets kiezen wat zij lekker vindt, zo heeft iedereen wat. Het handigste is dat 1 iemand de boodschapjes doet en vervolgens een tikkie stuurt (die app is er overigens niet voor niets). Ook een leuk idee is om iedereen wat mee te laten nemen, zo heb je gelijk een tafel vol food!

Spelletjes spelen
Nou vind ik monopoly of mens erg je niet een beetje afgezaagd… Ik heb een onwijs leuk spel voor jullie namelijk Big Talk. Dit is een kaart spel met allemaal vragen die dieper gaan dan vragen die je normaal zult stellen. Je leert elkaar nog meer kennen en ziet hele andere kanten van elkaar.

Clothes Swap
Toevallig heb ik dit laatst voor het eerst gedaan. Ik en mijn vriendinnen hadden het er over dat we zoveel kleding hebben die we niet meer dragen en toen kwamen we op het idee om gewoon even bij elkaar te kijken en eventueel te ruilen. Nieuwe kleding en het kost je niks, plus je bestie maak je ook nog eens blij met jouw kleding. Hoe leuk is dat voor een sleepover!

Hotel boeken
Je kan voor een girlsnight natuurlijk ook een hotel boeken met je vriendinnen om het even wat specialer te maken! WestCord Hotels heeft in heel Nederland hotels en in Amsterdam zelfs 4 hotels waarvan in het nieuwste hotel de foto’s gemaakt zijn in deze blog.

Succes met het organiseren van jullie sleepover!

Veel liefs,

Valerie
@valeriejosie

Photographer: Jeancarlo Nunes dos Anjos

Comments