Menu MENU

Challenge: een weekend zonder social media

Challenge yourself! Deze challenge is alleen voor de echte doorzetters. Adem in en adem uit voordat je beslist om dit te doen, want je gaat dit weekend afkicken van je social media verslaving! Hou je vast… want ook WhatsApp valt onder social media. Lees hier de dag planning die je het beste kunt aanhouden om deze challenge te ownen.

Vrijdag
Oké we zullen soepel zijn, want je start vrijdag aan het einde van de dag, na je werk. Zoek afleiding en zoek een lekker recept op. Doe boodschappen en kook een heerlijk gerecht. Tijd over? Begin je weekend goed en vol motivatie, trek je sportoutfit aan en let’s go! Jouw vrijdagavond kan niet beter en je hebt niet eens tijd gehad om na te denken over social media.

Zaterdag
De ultieme afleiding: shoppen! Online shoppen is deze keer niet aan de orde. Ga naar je favo stad en zoek je lievelingswinkels op. Zo gaat de tijd mega snel voorbij en heb je jezelf gelijk al beloond voor je inzet! Guess what?!Het is Bra Party bij Hunkemöller dus shop de 3ebh gratis of de 2ebh met 50% korting! Wij zouden geen betere afleiding weten als deze voor de zaterdag.


Zondag
Deze dag staat in het teken van volledige ontspanning. Bel een vriendin op en houd een verwendag! Met series bekijken verbreek je namelijk niet de spelregels, dus kijk een serie en houd een pedi- en manicure. Verwen je huid met een gezichtsmaskertje en maak samen foto’s: lachuuhh! Heeft je bestie je verlaten? Ga lekker in bad s’ avonds en probeer eens vroeg te slapen. Maandag staat alweer bijna voor de deur en dit keer is het de leukste maandag sinds tijden! Deel op social media jouw ervaringen en wees trots op jezelf! You survived!

Ben jij klaar voor deze challenge? Laat ons weten hoe jij het social-media-loze-weekend hebt doorstaan.

 

Comments