Menu MENU

WIN een wintersportvakantie voor 2 personen naar Ischgl, Oostenrijk

Het is nog geen kerst, maar dat betekent niet dat we niet voor Kerstman kunnen spelen. Wij mogen in samenwerking met Tourismusverband-Patznaun-Ischgl een welverzorgde wintersportvakantie voor 2 personen weggeven inclusief skipas en vele andere extra’s! Ben je benieuwd hoe je kans maakt op het winnen van deze fantastische prijs? Lees snel verder.

Win een geweldige Wintersportvakantie in Ischgl
Onlangs is het ski seizoen van start gegaan en om dat te vieren mogen wij in samenwerking met het Ischgl een wintersportvakantie weggeven. Wat deze vakantie precies inhoudt? Het gaat hierbij om een 5-daagse wintersportvakantie voor 2 personen op basis van half pension inclusief vliegtickets. Je verblijft in een 5* Schlosshotel Ischgl met wellness mét een 2-4 daagse ski pas. De winnaar kan de reis boeken tot aan het einde van het skiseizoen 2018/2019 – op aanvraag en beschikbaarheid.

Ischgl: Alpen-Lifestyle-Metropool voor wintersporters
Waar een ski dag tot een super ski dag wordt. Waar de wintersportvakantie tot een onvergetelijke vakantie wordt. Waar het evenement tot het beste moment van het jaar wordt. Midden in het Tiroler Alpen gebied gelegen, biedt Ischgl het perfecte landschap voor de wintersporter en zal je versteld staat van het grensoverschrijdende skigebied met 239 km aan cross-border pistes, moderne faciliteiten en de fijnste Powder-Arealen – Sneeuwgarantie van november tot mei. Ischgl is ook een enorm goede Gourmet-Hotspot met maar liefst zeven restaurants op Michelinster niveau. Ga naar de ‘Top of the Mountain Concerts’ en je zult een top ervaring beleven. Waar wacht je nog op – doe mee!

Hoe maak je kans
Let goed op! Om kans te maken op deze fantastische prijs vragen wij je om onder dit blog artikel een reactie achter te laten waarin jij beschrijft waarom jij intens gelukkig wordt van de winter en een wintersportvakantie verdiend. Wees creatief! De winnaar wordt op woensdag 19 december bekend gemaakt door een reactie onder haar comment. Houd de blog goed in de gaten!

Actievoorwaarden
• Deze Actie wordt georganiseerd door Hunkemöller International B.V. in samenwerking met Ischgl.
• Om deze Actie te kunnen winnen, moeten de deelnemers onder het blogartikel een opmerking achterlaten, waarin ze vertellen waarom zij intens gelukkig worden van de winter en een wintersportvakantie verdienen.
• De Actie loopt van maandag 3 t/m dinsdag 18 december, 23:59 uur. De deelnemers dienen binnen dit tijdvak hun opmerking te plaatsen.
• Op woensdag 19 december 2018 wordt er één winnaar gekozen door Hunkemöller, op basis van het meest originele bericht dat in de betreffende periode is geplaatst. De winnaar dient binnen 7 dagen een reactie te geven op de bekendmaking, wanneer dit niet het geval is zal Hunkemöller een nieuwe winnaar kiezen en dit vooraf aankondigen middels een nieuw bericht onderaan de blog.
• Medewerkers van (/franchise partners van) Hunkemöller worden van deelname aan deze actie uitgesloten.
• De winnaar krijgt een 5-daagse wintersportvakantie voor 2 personen op basis van half pension inclusief vliegtickets. Je verblijft in het 5* Schlosshotel Ischgl met wellness op basis van half pension inclusief een 2-4 daagse ski pas. De prijs omvat niet de gebruikelijke bijkomende kosten tijdens het verblijf zoals taxikosten, kosten voor openbaar vervoer, andere eet- en drinkkosten.
• De winnaar kan de reis boeken tot aan het einde van het skiseizoen 2018/2019 – op aanvraag en beschikbaarheid.
• De prijs is kan niet worden overgedragen aan anderen. De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag. Het is tevens niet mogelijk om een ontvangen product te ruilen tegen een ander product en/of prijs.
• Hunkemöller zal de persoonsgegevens van de deelnemers aan deze Actie uitsluitend gebruiken voor de communicatie omtrent deze Actie.
• De winnaar dient minimaal 18 jaar te zijn.

 

 

Comments