Menu


 • Pamela Reif


  Deze Hunkemöller blogger collectie is in samenwerking met Duitse fashion blogger Pamela Reif en is all about lingerie!

  De Duitse fashion blogger Pamela Reif is een van de grootste bloggers in Duitsland en inspireert en motiveert mensen over de hele wereld via haar instagram Pamela_rf en haar eigen app. Ze deelt van alles over fashion, beauty, travel en fitness. En nu heeft Pamela Reif in samenwerking met Hunkemöller haar eerste lingerie collectie ontworpen.  Pamela’s doel is dat iedere vrouw zichzelf adembenemend voelt wanneer ze de lingerie van de Pamela_rf Blogger Collectie draagt. In haar eigen woorden “Iedere vrouw is mooi. De juiste lingerie benadrukt alleen maar de natuurlijke schoonheid die je al bezit!”. Een ding is zeker, dit is een collectie om naar uit te kijken! Kun je niet wachten met shoppen? Bekijk dan onze huidige lingerie collectie of doe hier meer lingerie inspiratie op.

  Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de Pamela_rf blogger collectie! • Wat kun je ons vertellen over de samenwerking met Hunkemöller? Hoe is het begonnen?

  Het werken met Hunkemöller is meteen goed van start gegaan. We zijn begonnen met praten over de ideeën voor de collectie, het concept en designs. Hunkemöller en ik begrepen elkaar meteen vanaf het begin en Hunkemöller stond open om mijn wildste dromen tot werkelijkheid te brengen. Ik voelde me daarom ook gelijk op mijn gemak bij Hunkemöller. En natuurlijk was het een geweldige ervaring om het team te ontmoeten en erbij te horen!

   

  Kun je ons meer vertellen over de collectie?

  Mijn collectie is een jonge, frisse maar toch sexy lingerie collectie, dat speelt met verschillende materialen, kleuren en de laatste trends. Veel strappings, cut outs, mesh, velvets en kant. Er zijn vrouwelijke en sexy bodysuits, sporty bralettes en verschillende soorten stijlen bh's met bijpassende slipjes. Ook zitten er een aantal homewear producten tussen. En wat ik het leukste vind is dat ieder product een uniek detail heeft die je twee keer laat kijken!

   

  Wat is jouw favoriete item van je eigen collectie?

  Het is zo moeilijk om te kiezen, want ik vind ze eigenljk allemaal leuk!! Maar als ik zou  moeten kiezen dan zou ik waarschijnijk voor de blauwe velvet bralette gaan met de bijpassende hoge velvet slip of de roze kanten bh. De blauwe set van velvet maakt dit setje super fashionable met een sporty touch door de sportieve lijnen, maar door het zachte velvet materiaal ziet de set er ook schattig uit. De roze kanten bh is een typisch vrouwelijk en girly item die ik iedere dag zou kunnen dragen.

   

  Hoe zou je jouw stijl definiëren?

  Mijn stijl is een combinatie van vrouwelijk mixed met sportief. Ik vind het leuk om mijn lichaam te accentueren met strakke materialen maar toch de complete look een casual vibe te geven. En een van mijn favoriete dingen zijn accessoires, kleine details toevoegen om mijn outfit speciaal te maken.

   

  Vertel ons 3 fun facts over jezelf!

  1. Ik hou van slapen! Ik ben er 100% zeker van dat ik niet genoeg slaap dus dat is ook de reden dat ik iedere kans voor slapen aangrijp, het maakt niet uit waar. Ik val in slaap in een taxi, tram, op een vliegveld en soms ook in publieke plaatsen! 

  2. Je zou het niet zo snel zeggen, maar ik ben soms heel verlegen als ik voor het eerst mensen ontmoet. Ik moet altijd eerst even mensen beter leren kennen voordat ik wat mezelf iets meer open kan opstellen. 

  3. Ik heb niet veel variatie nodig als het neerkomt op het gebied van eten. Ik eet al 4 jaar iedere ochtend hetzelfde ontbijt (granola bowl) en ik kijk er nog steeds iedere ochtend naar uit! Ik zeg altijd; "I stick to what I love“ haha ..

   

  Wat is jouw motivatie die je door elke dag heen helpt?

  Zodra ik resultaten zie raak ik nog meer gemotiveerd en wil ik nog harder werken. Dit komt eigenlijk in alle aspecten terug in mijn leven. En natuurlijk voel ik me super geinspireerd en gemotiveerd door alle feedback die ik ontvang van mijn volgers! 

   

  Wanneer voel je jezelf ''your most beautiful self''?

  … when I’m in my most beautiful set of lingerie!