Menu

Hunkemöller actiekaart: veel gestelde vragen

Vanaf zaterdag 6 mei 2017 ontvang je tijdens de actieperiode een actiekaart van Hunkemöller. De actiekaart bestaat uit twee verschillende acties: 1 winkel actie en 1 online actie. Met de actiekaart krijg je 2x een prijs: 1 keer bij terugkeer in de winkel en een minimale besteding van €30 en 1 keer online op www.hunkemoller.nl/win na invullen van de online code.

Actie 1: online actie

Hoe werkt het?
Door tussen 6 mei 2017 en 24 juli 2017 je online code te checken op hunkemoller.nl/win maak je kans op een Hunkemöller lingeriecard t.w.v. €250 of een hotelvoucher t.w.v. €100. Je wint altijd minimaal €5 shoptegoed te besteden in de webshop bij een minimale besteding van €45. Nadat je op de website je code en e-mailadres hebt ingevuld, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Door te klikken op de link in deze e-mail word je teruggebracht naar de website en word je gevraagd een aantal persoonsgegevens in te vullen (voornaam, geboortedatum, geslacht etc.). Aansluitend word je gevraagd akkoord te gaan met het ontvangen van de nieuwsbrief van Hunkemöller en andere partners (dit is verplicht om te kunnen deelnemen). Na deelname ontvang je per e-mail meer informatie over de gewonnen prijzen en hoe deze te gebruiken (optioneel). Je kunt je online code checken op de website www.hunkemoller.nl/win, thuis op de PC, laptop of tablet of direct via de smartphone.

Op welke prijzen maak ik kans?
Je krijgt bij deelname gegarandeerd €5 Hunkemöller shoptegoed bij besteding vanaf €45 (alleen online geldig). Je maakt bovendien kans op een hoofdprijs: 1x een Hunkemöller lingeriecard t.w.v. €250 of een hotelvoucher t.w.v. €100. Je kunt maximaal 1 code per transactie inleveren. De online cadeaukaart en de bijhorende waarde kan maar 1 keer worden ingewisseld. De prijzen en het shoptegoed zijn niet inwisselbaar voor geld en/of een lingeriecard.

Ik kom niet op de actie website. Wat nu?
De URL-code: hunkemoller.nl/win moet in de internetbalk zelf worden ingevuld. Als het ingetypt wordt in Google wordt de website niet gevonden. Soms ligt het ook aan de server. Op een andere pc proberen met andere browser kan helpen.

Mijn code geeft een foutmelding. Wat nu?
Kijk goed of het getal een 0 is of een letter o. Mocht het na een nieuwe poging nog steeds niet lukken, e-mail dan een foto van jouw kaart waarop de code duidelijk zichtbaar is naar winpromotion@hunkemoller.com o.v.v. Hunkemöller winkaart. We zullen zo snel mogelijk een reactie geven.

Ik heb meegedaan maar geen prijzen of informatie hierover ontvangen. Hoe ontvang ik alsnog informatie over mijn gewonnen prijzen?
Mogelijk is het bericht in de spam-folder van je e-mailbox terecht gekomen. Mocht je het bericht na controle nog steeds hebben ontvangen, stuur dan vanaf het e-mailadres waarmee je hebt meegedaan een e-mail naar winpromotion@hunkemoller.com. We zullen zo snel mogelijk een reactie geven.

Zijn mijn gewonnen prijzen van de onlinecadeau-kaart ook in de winkel geldig?
De €5 shoptegoed die je gegarandeerd wint met de online actie is alleen op hunkemoller.nl geldig bij een minimale besteding van €45.

Hoe kan ik mijn kortingscode verzilveren?
Je ontvangt na deelname een e-mail met daarin alle informatie over je gewonnen prijzen en hoe deze te verzilveren (optioneel). Je kunt je korting van 6 mei t/m 24 juli 2017 verzilveren. Niet geldig in combinatie met andere acties of op eerdere aankopen. Hunkemöller is niet verantwoordelijk voor een verloren kortingscode.

Ik heb deelgenomen aan de krasactie en mij daarmee geabonneerd op de nieuwsbrief van Hunkemöller en één van haar partners, maar ik wil me uitschrijven op deze nieuwsbrief. Hoe moet ik dat doen?
In iedere nieuwsbrief van Hunkemöller en haar partners staat een afmeldlink. Door op die link te klikken kan je je afmelden voor de nieuwsbrief.

 

Actie 2: winkel actie

Hoe werkt het?
Je ontvangt tijdens de actieperiode een actiekaart van Hunkemöller. Kom tussen 22 juni en 24 juli 2017 met je winkel actiekaart naar een winkel in Nederland. Vóór deze datum is de kaart niet geldig en ná deze datum vervalt de waarde op de winkel cadeaukaart. Geef bij het afrekenen bij de kassa je winkel actiekaart aan een Hunkemöllermedewerker. Op deze manier ontdek je direct of je €5, €10, €25 of €500 shoptegoed krijgt. Je krijgt altijd minimaal €5 korting shoptegoed. Minimale besteding is €30. Je kunt maximaal 1 kaart per transactie inleveren en is niet geldig in combinatie met andere (voucher)acties en promoties.

Op welke prijzen maak ik kans?
Door bij het afrekenen de barcode te laten scannen, ontdek je direct of je €5, €10, €25 of €500 shoptegoed hebt gewonnen. Je krijgt altijd minimaal €5 korting shoptegoed, bij een minimale besteding van €30. Deze korting is niet inwisselbaar voor geld en/of een lingeriekaart.

Is de winkelactie ook online geldig?
Nee, de winkel actiekaart is alleen in de winkel geldig bij een besteding vanaf €30.

Hoe kan ik mijn kortingscode verzilveren?
Kom tussen 22 juni en 24 juli 2017 met je winkel actiekaart naar de winkel voor een aankoop. Geef bij het afrekenen bij de kassa je winkel actiekaart aan een Hunkemöller medewerker. Op deze manier ontdek je direct of je een shoptegoed t.w.v. €5, €10, €25 of €500 wint. Niet geldig in combinatie met andere (voucher)acties en/of op eerdere aankopen.

Wat gebeurt er met mijn korting bij een ruiling of retour in de winkel?
Wanneer je je aankoop ruilt en/of (gedeeltelijk) retourneert, wordt de korting automatisch verrekend. Bij een retour ontvang je het bedrag weer terug dat je hebt betaald in de vorm van een lingeriekaart.

Overige voorwaarden:De kaart en de daarbij horende waarde kan maar 1x worden ingewisseld. Kaart is niet herlaadbaar. Niet inwisselbaar voor geld en/of een lingeriecard. De kaart is gratis en mag niet worden doorverkocht. Geldig in combinatie met sale en kortingstegoed (Membercard).Niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers en/of eerdere aankopen. Personeel van Hunkemöller en franchisepersoneel zijn uitgesloten van deelname. Hunkemöller is niet verantwoordelijk voor verloren en/of gestolen winkel actiekaarten.