Menu
 •  

  Wij willen er als eerste Nederlandse lingeriemerk voor zorgen dat kleding niet zomaar op de vuilnisbelt terecht komt. De impact die de mode-industrie op ons klimaat heeft is namelijk aanzienlijk. Heel veel kleding wordt weggegooid, terwijl zeker 90% een nieuwe bestemming had kunnen krijgen. Daarom zijn we gestart met onze BRING SEXY BACK campagne, waarbij we jou vragen om je oude kleding bij onze winkels in te leveren.

  Maak ruimte in je kledingkast en je wordt beloond met een 10% kortingsvoucher!

   

  Kijk in je kledingkast wat je niet meer gebruikt. Álle soorten kleding is welkom. Het gaat dus niet alleen om onder- en slaapmode. Ook broeken, truien en andere kleding is meer dan welkom. Het mag van elk merk zijn en in elke conditie.

   

  Heb je een volle, schone zak met kleding verzameld? Bring Sexy Back! Dit kan in elk Hunkemöller filiaal in Nederland.

  Ja! Want na inlevering van je oude kleding krijg je 10% korting op een nieuw artikel naar keuze.

   

  Uit het textiel kunnen veel kostbare grondstoffen worden gehaald. Kleding die te versleten is om nog te dragen, worden gerecycled tot nieuwe grondstoffen voor textielvezels of bijvoorbeeld isolatiemateriaal. Zo wordt met elke gerecyclede kilo textiel 6000 liter water bespaard!

   

   


  Welke winkels doen mee?
  Je kunt bij al onze fysieke Nederlandse winkels kleding inleveren, met uitzondering van de outlet.


  Hoeveel is de korting?
  Je krijgt een 10% Bring Sexy Back kortingsvoucher.


  Hoe kan ik mijn voucher gebruiken?
  De voucher is drie maanden geldig en  kan direct bij inlevering van kleding worden besteed. De coupon kan niet worden gebruikt in combinatie met een andere aanbiedingen. Je kunt maximaal 1 voucher per artikel inleveren. De actie geldt vanaf 15 februari 2016 en is alleen bruikbaar in alle Nederlandse winkels. De voucher kan online niet worden ingeleverd.   


  Hoeveel moet ik inleveren om de kortingsvoucher te verdienen?
  Voor elke afgesloten, volle tas met schone kleding krijg je een 10% Bring Sexy Back kortingsvoucher.


  Welke producten kan ik recyclen?
  Alle vormen van kleding zijn welkom en kunnen gerecycled worden. Het mag van elk merk zijn en in elke conditie. Dus ook kleding die Hunkemöller normaliter niet verkoopt.


  Wordt er van mijn kleding nieuwe lingerie gemaakt?
  Het textiel dat we inzamelen wordt als nieuwe grondstof gebruikt voor industriële producten zoals isolatiemateriaal en bekledingsmateriaal. Het kan ook dienen als nieuwe textielvezels.


  Is er een limiet aan hoeveel ik in mag leveren?
  Je mag twee tassen met kleding per dag inleveren.