HKMX Ski Wear collectie

Shop

Wintersport kleding Hunkemöller – Vanaf de piste tot aan de bar fashionable er uitzien

Eindelijk, het is zo weer zo ver: het wintersport seizoen begint! Er is niets beter dan op een zonnige dag met perfecte sneeuw de piste af te gaan. Natuurlijk wil je er goed uitzien en dat kunnen we je niet kwalijk nemen, want een dag in de sneeuw is nog leuker met fashionable wintersport kleding! Ontdek de nieuwe wintersportcollectie van Hunkemöller en upgrade je ski- of snowboardoutfit.

Duurzame wintersport kleding

Duurzaam en tegelijkertijd fashionable, wie wilt dat nou niet! De ski-jassen, ski-broeken en de ski-overalls van de Hunkemöller wintersport collectie zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stof restanten. Deze restanten zouden anders vernietigd worden. Dit betekent dat er geen nieuwe stoffen gemaakt moesten worden voor deze collectie, hierdoor is de ecologische voet van Hunkemöller een stuk lager.

Onze bestseller

Wat moet je dragen voor in de bergen?

In geen enkel geval moet je bevriezen in de bergen! Degenen die bevriezen, zijn gewoon op de verkeerde manier gekleed. Dus waar moet je op letten? Leer alle tips en trucs voor een perfecte dag in de bergen.

Ski-jas

Het is belangrijk dat je ski-jas warm is, er goed uitziet en zakken heeft. Zakken zijn handig om je skipas in op te bergen.

Shop

Onze ski jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die 100% waterdicht (afstotend) en ademend zijn. Ze houden je warm en droog! The mouwen hebben een binnen mouw met speciale cut outs voor je duimen. Zo blijven je mouwen op hun plek zitten (en stropen ze niet op waardoor je huid onbedekt is). Onze ski jas heeft ook zakken met ritssluiting voor bijvoorbeeld je ski pas.

Skibroeken

Skibroeken zijn absoluut noodzakelijk en beschermen je tegen de kou en wind. Bovendien zijn skibroeken ondoordringbaar voor water en sneeuw. Hierdoor kan je zorgeloos de hele dag doorgaan met skiën.
Shop

Ski-overalls

Het fashionable alternatief! Een ski-overal houdt je warm omdat wind, sneeuw en kou geen kans hebben om tussen je broek en jas te komen. Daarnaast maak je ook een fashion statement met een ski overall.
Shop

Ski sweater

Onder je ski-jas draag je een ski sweater Stijlvolle ski sweaters zijn verkrijgbaar bij Hunkemöller in geweldige ontwerpen en met geweldige prints en kleuren. Hoewel je jouw sweater niet op de piste kan zien, is de look nog steeds belangrijk! Zodra je in een bar stopt, trek je je ski-jas uit en steel je de show met een warme en fashionable ski sweater.
Shop

Vergeet de accessoires niet!

Als het gaat om je ski-outfit, zijn accessoires onmisbaar! Denk aan warme handschoenen, mutsen, sjaals en skibrillen om volledig warm te blijven in de kou.
Shop

Vergeet niet een sport bh te dragen. Ook al voelt het niet alsof je aan het sporten bent, je beweegt veel tijdens het skiën dus de meiden kunnen wel wat ondersteuning gebruiken! Een sport bh is daarnaast gemaakt voor het sporten dus het zit super comfy en laat ook warmte door.

HKMX ski collectie:

Onze skikleding collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zie je er niet alleen goed uit maar zit het ook nog eens lekker!

    Alle items zijn:
  1. Sneeuwdicht en waterdicht: zo heb je geen last van de sneeuw en blijf je warm en droog.
  2. Winddicht: beschermen je tegen de koude wind.
  3. Ademend: je bent aan het sporten dus warmte moet kunnen ontsnappen.
  4. Isolerend: met de juiste isolatie blijf je warm.
  5. Licht van gewicht: waardoor je vrij kan bewegen.

 

Jouw checklist voor wintersport kleding:

Warme skisokken

Ski ondergoed

Skibroeken

Skibril

Ski sweater

Ski-jas

Handschoenen, muts en sjaal

 

Ski wear musthaves