null

Laatste dagen! 3e Bh Gratis of 2e Bh -50%

SHOP NU

Fitness kleding

Fitness is met de jaren steeds populairder geworden. Het is een sport die je makkelijk in je eentje kunt beoefenen op je eigen niveau. Of je nu gaat fitnessen om beter in je vel te zitten, aan je conditie te werken of echt om af te vallen, met de juiste fitness kleding kom je al een heel eind! Maar welke fitness kleding kan je het beste aan voor je workout? Met onze tips over fitness kleding ben jij helemaal ready voor je work out!

Wat voor fitness kleding?

Sport bh

Net zoals bij iedere andere sport is een goede sport bh een belangrijk onderdeel van je outfit! Je zal misschien denken dat je tijdens het fitnessen geen sport bh nodig hebt, maar toch is het belangrijk om je borsten altijd te ondersteunen tijdens het sporten. Check hier welk level sport bh je nodig hebt voor fitness met jouw cup maat! Tip: Kies een sport bh met voorsluiting zodat de sluiting/rits niet in de weg zit wanneer je oefeningen op je rug doet.

Shop

Fitness broek

Draag tijdens het fitnessen een lekkere fitness legging. Een fitness legging heeft extra stretch waardoor je genoeg bewegingsvrijheid hebt voor je oefeningen. Je kunt gaan voor een legging met lange pijpen of een driekwart legging. Kies liever niet voor een jogging broek omdat deze niet ver genoeg kan mee rekken. Met een chille sport legging kan je elke squat of leg press aan!

Fitness top

Draag tijdens het fitnessen een top die genoeg ventileert. Je kunt kiezen voor een mouwloze top of een t-shirt. Onze fitness tops en shirts zijn namelijk gemaakt van het juiste materiaal dat ademt waardoor het goed je zweet opvangt wanneer je intensief aan het sporten bent.

Fitness Accessoires

Maak je fitness outfit af met fitness accessoires! Sowieso mag een bidon niet ontbreken tijdens je workout. Het is belangrijk om tijdens het sporten genoeg te drinken zodat je lichaam gehydrateerd blijft. Ook kan je speciale fitness handschoenen dragen zodat je een betere grip hebt op de materialen en apparaten. Ga je thuis fitnessen? Dan is het handig om een mat en dumbells bij de hand te hebben!