Hardloopkleding dames

Voor hardlopen is het belangrijk dat je de juiste hardloop schoenen draagt, maar de juiste hardloopkleding is ook super belangrijk! Het is natuurlijk leuk als je hardloopkleding er fashionable uit ziet, maar het is ook belangrijk dat het functioneel is. Ontdek welke hardloopkleding voor dames jij het beste kan dragen!

Wat draag je als je gaat hardlopen?

Basis hardloop outfit

Je basis ren outfit bestaat het liefst uit een sportlegging (tights), jack, shirt en een sport bh. Een sport legging, of te wel hardloop tights, zorgen voor meer bewegingsvrijheid dan een ander soort sport broek.
Sport collectie

Hardloopkleding moet ademen

Belangrijk voor hardloopkleding, en sport kleding in het algemeen, is dat je kleding ademt. Het moet tijdens het rennen al het vocht en warmte kunnen afvoeren. Draag daarom bijvoorbeeld liever geen dikke joggingbroek tijdens het hardlopen.

All about layers

Draag tijdens het hardlopen verschillende laagjes! Ten eerste zodat je hierdoor goed gaat zweten maar ook zodat het je goed warm houdt. In de winter draag je een shirt met lange mouw, jacket en thermoshirt. En in de warmere maanden kan je een t-shirt en een jacket dragen.

Sport bh voor hardlopen

Een sport bh is een essentieel onderdeel van je hardloop outfit. Helemaal bij hardlopen krijgen je borsten veel te verduren. Een goede sport bh vangt dan ook tijdens het rennen alle extra bewegingen op. Ontdek hier wat voor sport bh je het beste kan dragen voor hardlopen.
Ontdek

Niet is zo leuk als hardlopen in een nieuwe sport outfit! Vind je dat je een nieuwe hardloop outfit hebt verdient? Bekijk hier onze nieuwste sport collectie! Als je wilt weten welke sport kleding je het beste kan dragen voor fitness ontdek je dat hier!