The Most
Met video

Bekijk onze nieuwste innovatieve sport bh's!

Allstar Xtreme

Onze favoriete bh is nu duurzaam, vol met handige functies zoals verstelbare bandjes aan de voorkant voor snelle toegang, ademende gaasinzetstukken en vochtabsorberende stof voor die extra zware work-outs en een verstelbare rugsluiting voor extra comfort! Dit wordt je meest ondersteunende vriend tijdens elke workout! Beschikbaar in maten 75B tot 95F.

Shop

Infinity

Geef je prioriteit aan comfort tijdens het trainen? Dan is onze nieuwe Infinity bh je beste keuze! Deze cupped sport bh is gemaakt met behulp van hechttechniek, waardoor hij volledig naad- en steekloos is, superlicht van gewicht en irritatiebestendig! Met verstelbare bandjes zodat je het ook op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van jouw lichaamsvorm.

Shop

Pro L3 Athlete

De Pro Athlete is geïnspireerd op onze bestverkochte bh van niveau 3 en houdt alles op zijn plaats dankzij het zeer ondersteunende ontwerp met hoge omhulling. Perfect voor die HIIT-trainingen en hardlopen in het park. Met een maatbereik van 75B tot 95F en verstelbare bandjes is het perfect voor elke lichaamsvorm.

Shop

Sport Bh's

ontdek nu