Soorten Sportleggings

Met trotst presenteren wij jullie onze drie typen sportleggings. “The Flex” in comfy katoen is jouw ultieme everyday legging die daarnaast geschikt is voor lage intensiteit trainingen. Voor serieuzere trainingen hebben we “The Performer” in sneldrogend materiaal. Deze legging geeft je net dat beetje extra zelfvertrouwen tijdens het trainen. En heb je een legging nodig van hoge kwaliteit die perfect ondersteund en alles op zijn plek houdt, kies dan voor “The Power”. Het kiezen van de juiste legging is nog nooit zo makkelijk geweest!

null

The Flex

Wie zegt dat je sportleggings alleen in de sportschool mag dragen? 'The Flex' is gemaakt van super zacht katoen waardoor je hem de hele dag door wilt dragen! The Flex is dus niet alleen fijn om in te sporten, maar ook om te dragen als everday wear!

Shop
null

The Performer

Hands up voor een legging die ervoor zorgt dat je wilt gaan sporten! 'The Performer' is gemaakt van polyster en sneldrogend materiaal, dus ideaal voor zowel het sporten als daily wear. In deze legging ben je de sportschool niet meer uit te krijgen!

Shop
null

The Power

Ben je klaar voor 'The Power'? Deze sportlegging is zo ontworpen dat het de juiste support biedt op de nodige plekken. Doordat The Power gemaakt is van een stevige stof is het de perfecte legging om te dragen tijdens intensieve work-outs!

Shop
null

Sport broeken

Shop