Soorten Sportleggings

Het kiezen van de juiste legging is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze drie iconische leggings, perfect voor iedereen en elke gelegenheid!

Op zoek naar het perfecte paar voor je HIIT-workouts thuis? Met de squatproof en ademende stof is de "Oh My Squat" je beste optie! De "Make Me Zen" is perfect voor die meditatiemomenten op zondagochtend. Dankzij de high-waisted, corrigerende tailleband met een siliconenrandje hoef je nooit bang te zijn dat hij afzakt. Of de zon nu schijnt of het regent, de "Run Baby Run" legging is je beste maatje als het gaat om hardlopen: gemaakt van ademende, gerecyclede stof, met een drawcord aan de binnenzijde en een verborgen vakje voor je sleutels.

Make Me Zen

Strekken zonder compromis in de Make Me Zen Legging. Maak je nooit meer zorgen dat je legging omlaag glijdt, dankzij de siliconen tailleband. Een legging passend bij je stemming en beweging.

Shop

Oh My Squat

De Oh My Squat Legging is onze 100% squat-proof legging. Het haalt je uit je comfortzone en brengt je in je workout-zone. Breng jezelf verder!

Shop

Run Baby Run

Je bent altijd klaar voor een rondje hardlopen met de Run Baby Run Legging. De reflecterende opdruk op de legging zorgt ervoor dat je zichtbaar bent bij weinig licht, terwijl het interne trekkoord voor de perfecte pasvorm zorgt. Je kunt maar beter aan de slag!

Shop

Sport broeken

Shop