Waarom het dragen van een sport bh belangrijk is

Iedere sporter weet dat het belangrijk is om gezond te eten (want brandstof voor je lichaam), maar ook een goede sportoutfit is van belang! Voordelen sport bh: waar moet je nu op letten wanneer je een sport outfit/bh aanschaft en wat past er bij jou? Lees het hier!

Waar moet je op letten?

Een goede sportoutfit is gemaakt van ademend en snel drogend materiaal. Ook moet het niet schuren en comfortabel zitten zodat het je niet hindert tijdens je workout. Een sport bh is voor iedere vrouw een must. Een gewone bh is niet berekend is op transpiratie, ademt niet en rekt niet mee. Daarnaast vangt het maar voor 38% de bewegingen op, terwijl dit bij een sport bh zeker 74% is. Door het gebruik van stevige materialen en bredere banden bewegen de borsten met je lichaam mee en wordt de kans op pijnklachten en beschadiging verminderd. Wat past er bij jou? Onze sport bh's zijn onderverdeeld in drie verschillende levels en bieden de juiste ondersteuning voor zowel lichte als zware inspanning.

Welke sport bh is jouw perfecte match?

Level 1 support: Onze level 1 sport bh's zijn perfect voor cupmaten A-D voor Low Impact sportactiviteiten als pilates en yoga.
Level 2 support: Onze level 2 collectie is special ontwikkeld om een goede ondersteuning te bieden aan cup B-F tijdens Medium Intensity sporten als fitness, spinnen en skiën.
Level 3 support: Deze level 3 sport bh’s geven maximum support en houden alles op zijn plaats tijdens High Intensity sporten als harlopen, boksen of crossfit.

Wanneer je wel wat hulp kunt gebruiken bij het bepalen van jouw sport bh maat kun je hier onze tool vinden. Good luck ladies!

Shop onze
Sport Bras