Sport motivatie

Shop nu

Sport motivatie - tips en trucs

We weten allemaal dat sporten gezond is. Soms is het echter niet eenvoudig om de motivatie te vinden en denken we "Morgen begin ik". De volgende ochtend is het slecht weer, het is te koud of we hebben plotseling geen tijd meer ... Motivatie om te sporten komt en gaat sneller dan we zouden willen. Maar maak je geen zorgen! Met onze tips en tricks blijf je het hele jaar door gemotiveerd, niet alleen wanneer het bikiniseizoen voor de deur staat. 😉

Sport Motivatie Tip 1: Consistentie is de sleutel tot succes

Niemand is perfect en we hebben allemaal wel eens stemmingswisselingen, zijn moe of gestrest. Niet elke training hoeft een perfecte training te zijn waarin je alles hebt gegeven. Je kunt ook een beetje langzamer aan doen op stressvolle dagen. Het belangrijkste is echter de consistentie! Stop nooit en je zult je atletische doelen bereiken. Het is het beste als sport een integraal onderdeel van je routine is dat je niet mag missen. Een trainingsplan kan ook nuttig zijn.

Sport Motivation Tip 2: Pak je sportuitrusting de avond ervoor in

Als je je sporttas de avond ervoor inpakt en het meeneemt naar werk of universiteit, kun je daarna gelijk door naar de gym. Het is geen goed idee om op je gemak op de bank thuis te zitten voordat je gaat sporten. Als je meteen na het werk gaat, ben je praktisch op weg en heb je de eerste hindernis genomen.