Amsterdam Leidsestraat

Amsterdam Leidsestraat

Leidsestraat 23
1017 NT Amsterdam

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 21:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:30
  • Zaterdag 10:00 - 19:00
  • Zondag 12:00 - 18:00
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
De Hunkemöller Amsterdam Leidsestraat is the place to be als je op zoek bent naar nieuwe lingerie! Dit Hunkemöller filiaal heeft een sexy uitstraling en heeft voor ieder wat wils: van basic bh's tot sexy lingerie! Deze Hunkemöller is gelegen in een van de drukste winkelstraten van Amsterdam: de Leidsestraat. En ligt nabij het Leidseplein. Hier kan je na het shoppen dan ook gezellig even bijkomen op een van de vele terrasjes! De Hunkemöller Amsterdam Leidsestraat is dan ook het makkelijkst te bereiken met het openbaar vervoer of met de fiets. Verder is deze Hunkemöller op Donderdag, Vrijdag en Zaterdag tot laat geopend voor extra lang shop plezier! Ook heeft deze Hunkemöller elke Zondag koopzondag. Je kunt hier uiteraard ook je online bestelling gratis ophalen in de winkel. Zien we je snel bij de Hunkemöller Amsterdam Leidstestraat?

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect
Gratis retourneren in de winkel
Gratis BH fit service in de winkel