LELO x HKM

Vibrator kopen bij Hunkemöller - voor gepassioneerde momenten en plezier!

Vanaf 14 februari is LELO verkrijgbaar bij:

Hunkemöller Amsterdam Flagship
Kalverstraat 110
1012 PJ Amsterdam

SONA™

De SONA™ masseert 75% van je clitoris en geeft je een orgasme (of meerdere!) dat je leven zal veranderen. De zachte geluidsgolven stimuleren je clitoris - je orgasme wordt langer en beter dan met een conventionele vibrator. Je kunt de SONA™ gemakkelijk meerdere keren achter elkaar gebruiken, omdat er geen direct contact met de clitoris is. Met acht verschillende genotinstellingen zit er zeker een perfecte tussen voor jou. De Sona is ook waterdicht - perfect voor gepassioneerde momenten in de douche, bad of bubbelbad.

null

-10% met de code: HMLELO10

Shop nu
* Deze code is geldig op de hele collectie van www.lelo.com met uitzondering van de volgende producten: Sona, Soraya 2, Ora 3 en Mia 1.

SORAYA™ 2

Denk je dat meer orgasmes beter zijn dan één? Laat je dan verwennen door SORAYA™ 2. De wel bekende “rabbit vibrator“ geeft je een geoptimaliseerde dubbele stimulatie: clitoris en G-spot orgasmes op een volledig nieuw niveau. Het nieuwe model is zachter, soepeler en flexibeler dan ooit. Grenzeloos plezier is slechts enkele seconden verwijderd...

ORA™ 3

De ORA™ 3 is een orale seks-simulator voor vrouwen die een grote fan zijn van de beste orale seks. De geïntegreerde PreMotion™ -technologie biedt 25% snellere orale stimulatie die echt aanvoelt. De plezierknop draait en trilt als een tong (maar beter 😉) en biedt je een verbluffende combinatie van 12 verschillende trillingsmethoden. Je kan nooit genoeg plezier krijgen van je ORA™ 3. Het model is ook fluisterstil en je kunt overal genieten van discreet plezier.

MIA™ 2

Dankzij de vorm van de lippenstift is de MIA™ 2 bijzonder discreet en helpt je hem gemakkelijk geheim te houden. Dit model zorgt ervoor dat je kunt genieten waar je maar wilt. Dit model is perfect voor vrouwen die van spontaniteit houden en altijd hun impulsen volgen. 100% meer prestaties dan voorheen, waterdicht en oplaadbaar via USB. De 6 unieke vibratiepatronen brengen je veel plezier en de vorm is speciaal aangepast naar de clitoris zodat je snel intense hoogtepunten kunt bereiken.

Je hebt eindeloze mogelijkheden om je liefdesleven spannend te maken. Bij Hunkemöller vind je naast sexy lingerie van de Private Collection nu ook vibrators die je snel naar je ultieme genietsmoment kunnen brengen.
Het brede scala aan vibrators en ander seksspeeltjes kan voor veel vrouwen overweldigend zijn. Bij Hunkemöller hebben we de selectie beperkt tot een aantal van de beste modellen op de markt. Je kan het gemakkelijk in een Hunkemöller winkel kopen, zonder je hierbij ongemakkelijk te hoeven voelen. Dus er staat niets meer in de weg voor meedere plezier momenten!
Het Zweedse merk LELO is een van de marktleiders in vibrators, onder andere op het gebied van design en innovatie. Mond-tot-mondreclame maakte LELO snel beroemd, niet alleen in Zweden, maar over de hele wereld. Kwaliteit spreekt voor zich en als je op zoek bent naar een vibrator die je orgasmes geeft als nooit tevoren, dan is LELO de juiste keuze voor je. Je kunt nu ook LELO vibrators kopen in een aantal van onze Hunkemöller Flagship winkels. Je kunt de vibrators vinden in de Private Collection sectie in de winkels. Als je advies wilt vragen kan dat bij onze getrainde medewerkers. Bij Hunkemöller kun je een vibrator in de winkel kopen, zonder je ongemakkelijk te voelen. Er staat niets meer in de weg voor meerdere plezier momenten!

null

-10% met de code: HMLELO10

Shop nu
* Deze code is geldig op de hele collectie van www.lelo.com met uitzondering van de volgende producten: Sona, Soraya 2, Ora 3 en Mia 1.