Bikini trends 2022

De zomer komt eraan! Natuurlijk zijn we daar allemaal heel blij mee en kunnen we niet wachten tot we eindelijk de eerste zonnestralen op onze huid kunnen voelen. Met de zomer komen ook de nieuwe Bikini trends van 2022. Welke kleuren, welke pasvormen en welke stijlen gaan we dit jaar allemaal geweldig vinden? Ontdek onze vijf bikini trends van 2022.

#1 V-vormige bikini

Deze nieuwe bikini-look wordt super trendy deze zomer 2022. Het unieke silhouet is geïnspireerd door de jaren 80. De V-vorm van de beugel in het midden van de bikinitop is een eenvoudige blikvanger. Je went snel aan de nieuwe look en zal hem zelf ook willen dragen. 😉 Draag een bijpassend bikinibroekje met een hoge taille en je look is compleet.

Shop nu

#2 Geel

Felle kleuren gaan ook een populaire bikinitrend zijn in 2022. Vooral geel! Met een gele bikini ben je de blikvanger op het strand, omdat de kleur positiviteit en levensvreugde uitstraalt. En daar kunnen we toch niet genoeg van hebben? Dus koop een gele bikini en je zult stralen als de zon!

Shop nu

#3 Hoog getailleerd

Deze trend is al een tijdje aanwezig en zal ons niet zo snel verlaten. We houden ervan omdat het model ons slanker maakt en een smalle taille geeft. Dus als je de juiste hoge taille bikini voor 2022 nog niet hebt gevonden, is dit het moment. 😊

lookbook-img
lookbook-img
lookbook-img

#4 Scallop bikinis

Kun je niet beslissen of je er schattig of sexy uit wilt zien op het strand? Dan zijn Scallop bikinis de perfecte mix. Combineer deze look met geweldige accessoires zoals een Pareo, palazzo broek of een wikkelrok als je aan de strandbar gaat zitten. Perfect!

Shop nu

Shop onze
Bikinis

#5 Dierenprint

Nee, deze trend is nog niet voorbij. Zal onze liefde voor dierenprints ooit stoppen? Zeer onwaarschijnlijk! Je kan je in 2022 opnieuw verheugen op deze Bikinitrend, omdat deze nieuwe modellen verkrijgbaar zijn als triangelbikini, push-up bikini en vele andere pasvormen. Zo vind je zeker het juiste model voor jouw figuur.

Shop nu

Maken de nieuwe bikinitrends je al enthousiast over de zomer, maar wil je er ook voor zorgen dat je de juiste keuze maakt met je nieuwe bikini? Dan is het misschien interessant om te weten welke badkleding het beste bij je figuur past. Hier kun je zien welke badkleding het beste past bij vrouwen met rondingen en hier welke bikini ideaal is voor vrouwen met een kleinere cup. Wanneer je je favoriet (en) hebt gevonden, maak je je look compleet met geweldige strandaccessoires.