Bikini slip

Hoe chill is het om lekker te relaxen op het strand en te genieten van het zonnetje? Wij houden ervan! Het is dan extra vervelend als je toch niet optimaal kan genieten omdat je voor je gevoel het verkeerde bikini slipje hebt aangetrokken. Er zijn ook zoveel keuzes als het op bikini slips aankomt! En vaak weten we toch niet helemaal wat het verschil is tussen de verschillende stijlen. Maar geen zorgen, wij helpen je een handje! Hieronder vind je een overzicht van alle Hunkemöller bikini slips met uitleg zodat jij precies weet wat elke stijl inhoudt. Ontdek gauw je favoriete bikini slip!

Rio Bikini Slip

Een rio bikini slip is een echte klassieker die al jarenlang favoriet is bij vrouwen. Deze slip heeft brede banden bij de heup en biedt iets meer bedekking dan een klassieke bikinislip. De rio bikini slip is er in vier verschillende varianten: regular, midi, high waist en fold over.

Rio Bikini Slips

Brazilian & Cheeky Bikini Slips

Een brazilian bikini slip (cheeky bikini slip) is er voor wie graag een beetje extra flair toevoegt aan haar strandlook. Deze slip is hoger uitgesneden aan de achterkant dan een klassieke bikinislip, waardoor je benen langer lijken en je een speelse, flirty uitstraling krijgt. De brazilian bikini slip is er in twee varianten: regular en tanga.

Brazilian & Cheeky Bikini Slips

Hooguitgesneden Bikini Slip

Een hooguitgesneden bikinibroekje laat je taille smaller lijken en tovert je benen om tot lange sexy benen. Met minimale bedekking van de billen geeft deze slip je een flatterende uitstraling. Combineer dit hooguitgesneden bikinibroekje met één van onze bikinitops en stel zo zelf jouw perfecte bikini samen. We bieden zowel een regular als een high waist versie aan voor extra comfort en stijl.

Hooguitgesneden bikini's

String Bikini Slip

Dit bikinibroekje ziet er net zo uit als een string die je draagt als ondergoed en bedekt je billen dus bijna niet. Met minimale bedekking van de billen is deze slip perfect als je geen tan lines wilt zien. Om deze bikinislip te dragen moet je wel wat zelfvertrouwen hebben, aangezien je met je billen bloot op het strand zal liggen ;)!

String Bikini Slips