Bikini slip

Hoe chill is het om lekker te relaxen op het strand en te genieten van het zonnetje? Wij houden ervan! Het is dan extra vervelend als je toch niet optimaal kan genieten omdat je voor je gevoel het verkeerde bikini slipje hebt aangetrokken. Er zijn ook zoveel keuzes als het op bikini slips aankomt! En vaak weten we toch niet helemaal wat het verschil is tussen de verschillende stijlen. Maar geen zorgen, wij helpen je een handje! Hieronder vind je een overzicht van alle Hunkemöller bikini slips met uitleg zodat jij precies weet wat elke stijl inhoudt. Ontdek gauw je favoriete bikini slip!

Sexy fit

Brazilian Bikini Slip

Dit is de meest sexy bikini slip! De achterkant van een brazilian is vrij diep uitgesneden waardoor je best veel van je bil laat zien. Daarnaast valt deze bikini slip laag op de heupen. Deze bikini slip soort is perfect als je heel hard gewerkt hebt aan je summer body (lees: je hebt ontelbaar veel squats gedaan) en je je harde werk graag wilt showen!

Brazilian Bikini Slips

String Bikini Slip

Dit bikini broekje ziet er net zo uit als een string welke je draagt als ondergoed en bedekt je billen dus bijna niet. De string bikini slip is perfect als je helemaal geen tan lines wilt zien. Om deze bikini slip te dragen moet je wel over wat zelfvertrouwen bezitten gezien je met je billen bloot op het strand zal liggen ;)!

String Bikini

Flirty fit

Tie Tanga

Dit bikini broekje heeft touwtjes aan de zijkant waarmee je het broekje heel makkelijk kunt verstellen. Het is de perfecte bikini slip wanneer je wilt zonnen omdat je minder dikke "tan lines" krijgt! Het is niet de meest geschikte bikini slip als je veel strand activiteiten wilt doen

Tie Tanga Bikini Slip

Cheeky Bikini Slip

Deze bikini slip doet zijn naam eer aan! Een cheeky bikini slip is hoger uitgesneden aan de achterkant en bedekt iets minder van je bil dan een gewone bikini slip (de rio). Deze bikini slip stijl is perfect als je je benen langer wilt laten lijken en wanneer je een beetje meer bil wilt laten zien. Perfect voor een flirty look!

Cheeky Bikini Slips

High Waisted Bikini Slip

Dit is een hoog bikini broekje welke over je buik valt. Dit zorgt gelijk voor meer taille en bedekt je buik. De fold over variant kan je zowel als normale bikini slip dragen of omslaan om meer bedekking te geven. Het is tevens ook een goede stijl als je je taille wilt benadrukken.

High Waisted Bikini Slip

Regular fit

Rio Bikini Slip

Deze slip lijkt op een bh slip. Het heeft brede banden bij de heup en biedt meer bedekking voor je billen. Kies deze bikini slip als je meer bedekking zoekt. Het is een echte klassieker en staat goed bij iedereen!

Rio Bikini Slip

Bikini Boxers

Dit model valt echt als een kort broekje en biedt dus veel bedekking. Dit is het perfecte bikini broekje voor als je van plan bent om iets actiefs te gaan doen.

Bikini Boxers