Minimizer bh

Wat is een minimizer bh?

Een minimizer bh doet het tegenovergestelde van een push-up bh. Het is een bh die je borsten kleiner laat lijken zonder ze af te knellen! Omdat een minimizer bh speciaal ontworpen is voor grotere borsten geeft het de juiste support en comfort. Laat je borsten wel één cup maat kleiner lijken met behulp van een minimizer bh!

Shop

Hoe werkt een minimizer bh?

Door zijn pasvorm en cups verdeelt een minimizer bh je borsten over een groter oppervlak waardoor ze kleiner ogen. Door zijn zachte, gladde cups en wijde bh bandjes zorgt een minimizer bh desalniettemin voor alle support die je borsten nodig hebben.

Minimizer Bh's

Wanneer een minimizer bh dragen?

Een minimizer bh is de perfecte bh als je grotere borsten hebt die je een cupmaat kleiner wilt laten lijken - omdat je graag een outfit aan wilt die beter staat met wat minder decolléte of omdat het je zelfverzekerder laat voelen als je borsten kleiner ogen. Een minimizer bh is de oplossing! En door de gladde cups en perfecte pasvorm is een minimizer bijna onzichtbaar onder je kleding!

Shop

Een minimizer bh kan een goede oplossing zijn voor als je grotere borsten hebt die je kleiner wilt laten lijken. Wel is het belangrijk dat je ook bij een minimizer bh de juiste bh maat draagt. Daarnaast is het ook belangrijk om op de pasvorm te letten. Heb je grotere borsten en ben je op zoek naar meer inspiratie? Check deze pagina met bh tips voor grotere borsten of lees meer over wat voor badmode je het beste kan dragen met rondingen!