Welk ondergoed draag je onder witte kleding?

Het is weer warmer weer en onze wintergarderobe is vervangen voor zomerse kleding. Super leuk die witte broek of dat witte jurkje, maar soms zie je er van alles doorheen.. dat is natuurlijk niet de bedoeling! Dus wat voor ondergoed kan je dan het beste dragen onder witte kleding? We zijn het er allemaal vast mee eens dat je beter geen felle kleuren onder witte kleding kan dragen. Maar wist je dat je wit ondergoed ook door je witte kleding heen ziet?

Dus welk ondergoed draag je onder witte kleding?

huidkleurig ondergoed
huidkleurig ondergoed

Huidkleurig ondergoed

Shop

Naadloos ondergoed

Shop

Kleuren zoals licht grijs en rood

shop rode lingerie
  • Huidkleurig ondergoed blend goed met je eigen huidskleur en steekt dus niet af. Hierdoor schijnt huidkleurig ondergoed niet door. Let er dan wel op dat je een nude kleur kiest die bij je huidskleur past. Tip: Ga voor een string of voor een boxershort zodat je minder ondergoed lijntjes ziet zitten.

  • Naadloos ondergoed is ondergoed zonder naden en stiksels. Zo zie je geen naden op plekken waar je het niet wilt zien. Ook een goede oplossing dus voor onder witte kleding!

  • Heb je geen huidkleurig ondergoed? Dan kan je eventueel ook bepaalde kleuren onder witte kleding dragen. Als je een lichte huidskleur hebt kan je eventueel licht grijze of zacht roze tinten dragen. Als je een donkerdere huidskleur hebt dan kan je bijvoorbeeld rood ondergoed aan onder witte kleding. Deze kleuren schijnen minder erg door dan kleuren zoals zwart en wit omdat ze bij je huid passen en er daarom minder contrast is. Het is daarom belangrijk dat als je een kleur draagt onder witte kleding dat je een kleur kiest die past bij je eigen huidskleur zodat het ondergoed niet afsteekt.

    Wil je weten welk ondergoed je het beste kunt dragen onder verschillende soorten jurken? Lees dan onze 12 lingerie tips voor onder een jurk. En wil je meer weten over welke lingerie je het beste draagt naar je werk? Lees dan hier verder!