SUSTAINABILITY REPORT

Nieuw rapport voor 1 januari 2020 tot 31 december 2020. Elk jaar updaten we ons duurzaamheidsverslag waarin we de voortgang van het afgelopen jaar delen en updaten over onze strategische ambities, doelen en ontwikkelingen. Iedereen is welkom om ons rapport te downloaden – neem een kijkje.

BEKIJK ‘M HIER

FEMALE EMPOWERMENT

Wij hebben de taak, en de passie, om vrouwen over de hele wereld te versterken. Wij geloven dat alle vrouwen zich goed moeten voelen over zichzelf.

Vision Page

Strategy and News

Product and People

Sustainable
Collection

SAMEN BEREIKEN WE MEER

De overkoepelende naam voor onze duurzame initiatieven zegt het al: Met elkaar kunnen we iedere morgen nog beter maken. Wij werken samen met onze teams, onze leveranciers, NGO’s en ook andere retailers. We willen transparant zijn en onze kennis delen om verandering te versnellen.

Wij helpen jou het milieu en anderen helpen!

We hebben twee manieren bedacht waarop jij mee kan doen: 20 FOR 2021 & WEAR, CARE & REPAIR

20 FOR 2021

Meer dan ooit zien we in hoe belangrijk het is om nu het verschil te maken voor mens en milieu. Soms kan het lastig zijn om te weten hoe je kan helpen – wat kan jij doen om voor de aarde te zorgen, anderen te helpen en de wereld iedere dag wat mooier te maken? Laat ons je helpen: kies voor één, meerdere, of al onze 20 tips voor 2021. Minder afval produceren is goed voor iedereen – en kan je geld besparen! Deel jouw initiatief op Instagram en zorg dat je familie en vrienden ook meedoen. Bekijk onder de 20 tips we er al meedoen.

WEAR, CARE & REPAIR

Met onze Wear, Care & Repair tips maak je heel snel een verschil. Help ons de wereld redden, laat je kleding en lingerie langer meegaan en help anderen met een gift. Laat ons weten wat je van de tips vindt door je ervaring te delen op Instagram, inclusief #HKMTogetherTomorrow. Van een vlek supersnel laten verdwijnen tot een gaatje in je panty dichten met nagellak, wij zijn er voor je!