Beenmode

Bekijk nu de uitgebreide beenmode collectie van Hunkemöller. Heb jij al een mooi lingerie setje gekocht? Deze zal dan waarschijnlijk bestaan uit een mooie slip of string. Maak nu je look compleet met jarretels en stockings. We verkopen verschillende soorten beenmode. Weet jij nog niet wat het verschil is tussen een stocking of stay up? Lees dan snel verder, want wij hebben alles even op een rijtje gezet.

Stockings
Stockings worden gedragen met jarretel. Bevestig de stockings aan de jarretel zodat ze goed blijven zitten maar ook voor een sexy uitstraling. Bekijk nu de nieuwste stockings.

Stay ups
Stay-ups kun je dragen zonder jarretel. Dankzij de silliconen plakrand blijven de stay-ups op hun plaats. Hold-ups geven een sexy tintje aan iedere outfit, maar voorkomen ook panty lijnen in je taille

Panty
Hunkemöller heeft een uitgebreid aanbod in panty's met verschillende prints en in verschillende deniers. Kies voor een basis panty of ga voor een fashion panty en kies uit het ruime assortiment van dessins & patronen.

Jarretels & kousenbandjes
Maak je set compleet met één van de jarretels, te combineren met stockings. Kies voor een basis of voor één bijpassend bij jouw lingerieset.