Alle Beenmode

Shop Nu

Tips &
for-you

Panty Aantrek Tips

Lees Meer

Soorten Beenmode

Lees Meer

Hoe Draag je Jarretels?

Lees Meer

Beenmode

Bekijk nu de uitgebreide beenmode collectie van Hunkemöller. Heb jij al een mooi lingerie setje gekocht? Deze zal dan waarschijnlijk bestaan uit een mooie slip of string. Maak nu je look compleet met jarretels en stockings. We verkopen verschillende soorten beenmode. Weet jij nog niet wat het verschil is tussen een stocking of stay up? Lees dan snel verder, want wij hebben alles even op een rijtje gezet.

Panty

Een panty is een musthave basis item dat niet mag ontbreken in je kast. Hunkemöller heeft een uitgebreid aanbod in panty's met verschillende prints en in verschillende deniers. Deniers geven de dikte van de panty aan, hoe het de denier hoe dikker de panty. Kies een panty met 60 denier en trek zelfs tijdens koude dagen dat leuke jurkje aan. Wil je even wat anders? Kies dan voor een panty met een printje of ga voor een kanten exemplaar.

Stay ups

Stay-ups noemen we ook wel hold-ups. Het zijn eigenlijk panty's, maar dan zonder broekje. Dankzij de siliconen plakrand blijven de hold-ups op hun plaats en kan je deze dragen zonder jarretel. Stay-ups geven een sexy tintje aan iedere outfit, maar voorkomen ook panty lijnen in je taille. Tip! Ben je van plan stay-ups te dragen? Sla die body lotion op je benen dan even over, anders heb je kans dat ze gaan glijden.

Stockings

Qua look is dit hetzelfde idee als de stay-ups, maar in tegenstelling tot de stay-ups hebben stockings geen plakrand en heb je jarretels nodig om ze op hun plek te houden. Bevestig de stockings aan de jarretel, zodat ze goed blijven zitten en ook voor een sexy uitstraling.

Jarretels & kousenbandjes

Maak je set compleet met één van de jarretels, te combineren met stockings. Een jarretel sluit je aan de achterkant en heeft 4 (soms 6) verschillende bandjes die je kunt verstellen, zodat de stockings goed op hun plek blijven zitten. Hunkemöller heeft verschillende modellen jarretels. Kies voor een basis of voor één bijpassend bij jouw lingerieset.