Onze
Plak Bh's

Wat is een plak bh?

Een plak bh is een bh zonder omvangsband en bh bandjes dus onzichtbaar onder kleding met een laag uitgesneden rug. Hoe blijft een plak bh dan zitten? Een plak bh heeft een speciale plakrand waardoor deze op je borsten blijft plakken. Zo krijgen je borsten ondersteuning zonder dat je een bh ziet zitten!

Welke maat plak bh moet ik dragen?

Bij Hunkemöller verkopen we plak bh's in zowel maten als S t/m XL en cupmaten A t/m D. In de maattabel vind je een compleet overzicht met de maten. De cups van een plak bh hoeven niet je gehele borsten te bedekken zolang ze maar goed vastzitten en de voorkant van je borsten bedekken.

Hoe doe je een plak bh aan?

 1. Bevestig je plak bh op een schone, droge huid (anders blijft deze niet plakken)
 2. Plaats de plak bh op de gewenste plek (als je plak bh uit losse cups bestaat, bevestig dan de cups een voor een)
 3. Druk met beiden handen de cups aan zodat deze goed blijven zitten (als je een plak bh met losse cups hebt, maak ze dan eerst aan elkaar vast middels het haakje in het midden)

Onze plak bh's

Push-up plak bh

Net zoals een push-up bh heeft deze plak bh een push-up effect! Ben je op zoek naar zowel een oplossing voor onder dat jurkje met laag uitgesneden rug maar wil je je borsten ook een lift geven? Dan is dit de plak bh voor jou! Wil je je borsten een extra boost geven? Gebruik dan de speciale rijgsluiting om je borsten mooi samen te brengen en creëer zo de perfecte decolleté!

Shop

Alternatief: nipple covers

Een alternatief voor een plak bh is een paar nipple covers! Deze plak je op je tepels zodat deze niet door je kleding schijnen en kan je gemakkelijk kleding aan met een diepe v-hals of laag uitgesneden rug. Bedenk wel dat nipple covers je borsten geen ondersteuning biedt. Als je wat vollere borsten hebt kan het dus fijner zijn om een plak bh te dragen.

Shop

Hoe maak je een plak bh schoon?

 1. Was je plak bh met de hand en met water en milde zeep. Doe dit elke keer nadat je hem gedragen hebt.
 2. Spoel de plak bh goed af en laat hem aan de lucht drogen.
 3. Wanneer je plak bh droog is kan je het beschermingsfolie terugplakken zodat er geen stof en vuil op de plakrand komt.
 4. Je kan je plak bh hergebruiken.
Tips:
 1. Draag geen body lotion, geurtje of make-up op je borsten wanneer je een plak bh draagt, anders beschadigd de plakrand
 2. Gebruik niet je nagels of een borsteltje om je plak bh schoon te maken
 3. Droog je plakbh nooit met een handdoek; de stofjes van je handdoek blijven anders op de plakrand achter
 4. Ben je op zoek naar andere lingerie oplossingen? Ontdek dan hier welk ondergoed je kan dragen onder verschillende soorten jurken. Of kom erachter welk ondergoed je onder witte kleding kan dragen!