Panty aantrekken zonder ladders

We kennen het allemaal wel, je hebt nog geen uur je panty aan (of soms gebeurt het al bij het aantrekken), en ja hoor, je hebt alweer een ladder in je panty! Super irritant.. We hebben daarom deze handige panty tips voor je op een rijtje gezet zodat je ladders in je panty zoveel mogelijk kunt voorkomen!

Wat sowieso belangrijk is voor de duurzaamheid van je panty is de manier waarop je je panty aantrekt. In 5 stappen trek jij je panty (of andere beenmode) snel en gemakkelijk aan zonder de fijne stof te beschadigen en zo ladders te voorkomen!

Hoe trek je het beste je panty aan?

Stap 1: Zorg ervoor dat je geen sieraden zoals armbanden, horloges of ringen draagt.

Sieraden kunnen namelijk vasthaken aan je panty waardoor deze beschadigt. let op: te lange en/of scherpe teennagels willen ook weleens blijven haken.

Stap 2: Rol voordat je je panty aan doet, een been van de panty eerst helemaal op tot het gedeelte voor de tenen.

Zo kun je heel makkelijk het puntje van je voet in het opgerolde deel van de panty doen. Trek de panty voorzichtig over je hiel. Herhaal dit voor je andere voet.

Stap 3: Trek vervolgens je panty op tot over je knie.

Stap 4: Daarna kun je de panty optrekken over je heupen tot aan je middel.

Stap 5: Geniet van je panty zonder ladders!

Hoe stop je een beginnende ladder in je panty?

Soms gebeurt het toch dat je tevergeefs een ladder in je panty hebt gekregen. Is het een beginnende ladder? Doe er dan wat doorzichtige nagellak op! Zo voorkom je dat de ladder verder uitscheurt en kan je in ieder geval de dag nog doorkomen.

Tip: hoe dikker de panty hoe steviger hij is. Een panty met een hogere denier zal minder snel ladders krijgen dan een panty met lagere denier. Liever een panty dragen met een lagere denier? Probeer dan een maatje groter, zo hoeft de stof minder te rekken.
 

Hoe berg je je panty op?

Je kan je panty op rollen zoals je je sokken bewaart of netjes opvouwen, het is maar net wat je zelf makkelijker en/of overzichtelijker vindt. Wat wel belangrijk is om ladders te voorkomen is om je panty's een eigen plekje te geven. Leg ze bijvoorbeeld niet tussen andere kledingstukken (zoals b.v. bh's) waaraan ze kunnen blijven vasthaken. Het beste kan je ze bewaren in een opberg mandje speciaal voor kledingkasten/lades. 

Let op: het wassen van je panty kan ook de duurzaamheid van je panty beïnvloeden. Wil je weten hoe je het beste je panty kan wassen? Bekijk dan ons wasadvies voor beenmode!

Alle panty's

Shop