null

Alle Shapewear

Shop

Control & Comfort

Creëer een taille of corrigeer je heupen met onze uitgebreide aanbod aan shapewear ((corrigerend ondergoed). Onze nieuwe innovatieve collectie bestaat uit 3 levels van support en comfort. Het maakt dus niet uit wat je gaat doen of welke outfit je aan wilt, wij hebben een level die bij jou past! Om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte shapewear hebben we een overzicht gemaakt van onze 3 verschillende levels. Let’s take a look!

LEVEL 1 SMOOTHING: Voor dagelijks gebruik

Onze level 1 shapewear biedt een lichte vorm van support. Het zorgt voor een gladmakend effect en zit daarnaast super comfortabel. Corrigerend ondergoed is dus zeer geschikt voor everyday wear!

Onderrok
Het perfecte shapewear item om als onderlaag te dragen. Het is de ideale basis voor je favoriete outfit. Verkrijgbaar in nude en zwart.

 1. Gladmakend effect
 2. Normale pasvorm

 

 

Onderjurk
Onze onderjurk shapewear zit nauw aangesloten en heeft een optimale pasvorm. Het is de perfecte basis voor onder je favoriete jurkje. Onze onderjurken zijn verkrijgbaar in de kleuren nude en zwart.

 

 

 1. Corrigerend effect op je buik, billen en heupen
 2. Verstelbare schouderbandjes

 

 

Onderjurk met kant
Deze onderjurk is gemaakt van een zachte soepele stof waardoor het lekker zit onder je outfit. Verkrijgbaar in zwart.

 

 

 1. Gladmakend effect
 2. Mooie afwerking met kant
 3. Verstelbare schouderbandjes

 


 

Corrigerende slips (2-pack)
Het perfecte corrigerend ondergoed item ter vervanging van je ondergoed. De slips zitten comfortabel door de dunne corrigerende stof en zijn verkrijgbaar in de kleuren nude of zwart.

 1. Corrigerend effect op je buik, heupen en dijen
 2. Hoge pasvorm

 

 

LEVEL 2 FIRMING: verstevigend effect

Onze level 2 shapewear zorgt voor een verstevigend effect en helpt je bij het creëren van je silhouet. Het zit steviger dan level 1 shapewear, maar voelt net zo comfortabel.

Corrigerende String
Deze naadloze string zit comfortabel en is de ideale basis voor onder strakke kleding. Verkrijgbaar in de kleuren nude en zwart.

 

 

 1. Corrigerende werking op je buik en heupen
 2. Hoge pasvorm
 3. Naadloos

 

 

Corrigerende slips
Deze naadloze slips zorgen voor een verstevigend effect en zijn net zoals onze corrigerende strings zeer geschikt voor onder strakke kleding. Deze corrigerend slips zijn verkrijgbaar in nude en zwart.

 

 

 1. Corrigerend effect op je buik, billen en heupen
 2. Hoge pasvorm

 

 

Corrigerend broekje
Dit naadloze shapewear broekje zorgt ervoor dat je kleding perfect om je lichaam valt. Het is afgewerkt met kant en verkrijgbaar in nude en zwart.

 

 

 1. Naadloos
 2. Corrigerend en verstevigend effect op je buik, billen, heupen en dijen
 3. High waisted en langere pijpjes

 

 

Corrigerende top
Deze shapewear top zit comfortabel en zorgt voor een verstevigend effect en is geschikt voor onder iedere outfit. Verkrijgbaar in het zwart.

 

 

 1. Naadloos
 2. Verstevigd de buik en heupen
 3. Mooi afgewerkt met kanten details

 

 

LEVEL 3 SCULPTING definieer je silhouet

Onze level 3 shapewear zorgt voor de meeste versteviging en support. Draag het om je silhouet te definiëren. Geschikt voor onder iedere outfit.

Corrigerende String
Level 3 corrigerend strings zorgen voor een stevig shapewear effect. Ze zitten strakker dan onze level shapewear strings en bieden nog meer correctie.

 

 

 1. Verstevigend effect
 2. Corrigeert je buik en heupen
 3. Hoge pasvorm

 

 

Corrigerende slips
De level 3 shapewear slips zorgen voor de meeste sculpting en support. Deze corrigerende slips zijn verkrijgbaar in het zwart en nude.

 

 

 1. Verstevigend effect
 2. Corrigeert je buik en heupen
 3. Hoge pasvorm

 

 

WYOB Body
Dit is een shapewear body die zorgt voor het ultieme shapewear effect. WYOB staat voor ‘wear your own bra’ wat inhoud dat je deze shapewear draagt in combinatie met je eigen bh. Deze shapewear body is verkrijgbaar in de kleuren zwart en nude.

 

 

 1. Verstevigend effect op je buik en heupen
 2. Verstelbare schouderbandjes
 3. ‘Wear your own bra’
 4. Drukknoopjes in het kruis

 

 

WYOB Dress
Deze comfortabele, naadloze shapewear jurk zorgt voor een verstevigend effect. Door de diepe uitsnijding draag je deze jurk in combinatie met je eigen bh waardoor je borsten niet worden platgedrukt. Verkrijgbaar in zwart en nude.

 

 

 1. Verstevigend effect op de buik, heupen en dijen
 2. ‘Wear your own bra’
 3. Verstelbare bandjes

 


Lees meer Minder