Wat is Black Friday?

Black Friday is een koopjes dag met flinke kortingen en aanbiedingen en is een Amerikaanse traditie die plaatsvindt op de vrijdag na Thanksgiving. Veel Amerikanen doen op Black Friday hun kerstinkopen vanwege alle goede aanbiedingen. Ook bij Hunkemöller shop je op Black Friday met extra korting! Dus sla je slag! Kan jij ook niet wachten tot Black Friday? Ontdek dan nu onze bestsellers!

Ontdek de bestsellers

Black Friday bij Hunkemöller

Wanneer is het Black Friday 2022?

In 2022 valt Black Friday op vrijdag 25 november. Black Friday vindt elk jaar plaats op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving en valt hierdoor dus meestal op de vierde vrijdag van november. Black Friday wordt altijd gevierd op een vrijdag, maar de exacte datum verschilt per jaar.

Hoe werkt Black Friday?

Op Black Friday shop je bij Hunkemöller je favoriete producten met extra korting! Je ontvangt automatisch korting op je gehele aankoop (tenzij anders wordt vermeld). Op onze website start Black Friday al stipt om 00:00 uur, dus je kan in de nacht van Donderdag op Vrijdag al profiteren van deze actie!

Onze Black Friday bestsellers

Ben jij ook op zoek naar inspiratie voor jouw Black Friday wish list? Ontdek dan nu onze Black Friday bestsellers! Van fluffly onesies en zachte pyjamas tot aan sexy body’s van de Private Collection, mis deze items niet tijdens het shoppen op Black Friday! Waar wacht je nu nog op? Black Friday is het perfecte moment om te gaan shoppen bij Hunkemöller!

Onze Bestsellers

Black Friday Deals

Bij Hunkemöller krijg je niet alleen Black Friday korting in onze winkels, maar ontvang je deze ook als je shopt op onze website! De korting wordt automatisch voor je verrekend in je winkelmandje (tenzij anders vermeldt), dus ook op www.hunkemoller.nl kun je lekker shoppen met extra korting!

Shop nu
lookbook-img
lookbook-img
lookbook-img

Wat is het verschil tussen Black Friday en Cyber Monday?

Het verschil tussen Black Friday en Cyber Monday is dat Cyber Monday een online actie is die alleen geldig is op onze website. Terwijl je tijdens Black Friday ook met extra korting kan shoppen in onze winkels!

Black Friday gemist? Vind hier een overzicht van onze actuele online aanbiedingen of check wanneer je op andere speciale dagen kunt profiteren van extra voordeel. Shop bijvoorbeeld de leukste items tijdens onze Hunkemöller Fabrieksverkopen, Singles Day, de National Glamour Day of tijdens Cyber Monday. Of shop onze nieuwste collectie!

Speciale promoties.

Altijd als eerste op de hoogte!
Aanmelden