Fabrieksverkoop Groningen

4 October t/m 7 October 2023

Locatie:
Leonard Springerlaan 2 | 9727 KB Groningen

Openingstijden:
Woensdag 4 October: 09:30 - 20:00
Donderdag 5 October: 09:30 - 20:00
Vrijdag 6 October: 09:30 - 20:00
Zaterdag 7 October: 09:30 - 17:00

Entrée prijs

€ 3,50 via ticketfestival.

 

Op zoek naar mooie lingerie voor een spotprijs? Dan ben je bij Hunkemöller op het juiste adres! Hunkemöller organiseert een paar keer per jaar een fabrieksverkoop (ook bekend als de Hunkemöller Factory Sale) op verschillende plaatsen in België, Duitsland en Nederland. Hier shop je onze bh's, slips, nachtmode, HKMX Sport collectie en accessoires vanaf €1,-. Heb je een Hunkemoller Membercard? Neem deze dan mee en spaar ook nog eens voor passion points. Maak er een gezellig uitje van met je vriendinnen, zus of moeder en shop till you drop bij de Hunkemöller Fabrieksverkoop!

 

Wil je nooit een fabrieksverkoop missen?

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief en blijf ook op de hoogte van onze fabrieksverkopen bij jou in de buurt!

Hoe werkt het?

Tijdens de Hunkemöller fabrieksverkoop gelden een paar algemene regels. Lees deze hier door om zorgeloos te shoppen en verrassingen te voorkomen. 

Entree 

Het verschilt per Hunkemöller outlet of je wel of geen entree moet betalen. Je kunt deze pagina goed in de gaten houden om na te gaan of je voor de fabrieksverkoop waar je heen gaat entree moet betalen en hoeveel. Ook handig om te weten is dat het soms heel druk kan zijn op onze fabrieks verkopen. Het is dan een goed idee om onze Facebook pagina goed in de gaten te houden want daar geven wij altijd updates over de drukte en wanneer het beste moment is om te komen.

Passen en retourneren

Het is helaas niet mogelijk om tijdens een fabrieksverkoop te passen en/of gekochte artikelen te retourneren (ook niet in de winkel). Het is dus handig om van te voren te weten welke maten je draagt. Weet je niet zeker welke maat je precies hebt? Doe dan deze test om erachter te komen. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken zijn alle items tijdens de Hunkemöller outlet op maat en categorie gesorteerd. Zo vindt je bijvoorbeeld alle bh's met een B-cupmaat op een rek. Ook goed om te weten: items worden regelmatig aangevuld.

Betalingsmogelijkheden

De betalingsmethode verschilt per fabrieksverkoop. Zo kun je bij sommige verkopen zowel pinnen als contant betalen, en bij andere bijvoorbeeld alleen betalen met pin. Check daarom van te voren via deze pagina hoe je op betreffende outlet kan betalen zodat je hier rekening mee kan houden. Verder is het helaas niet mogelijk om tijdens een fabrieksverkoop met giftcards en/of passion points te betalen. Wel kan je passion points sparen op aankopen die je doet bij onze fabrieksverkopen dus vergeet niet je membercard mee te nemen!

Op zoek naar andere Hunkemöller acties en/of promoties? Bekijk ons overzicht met actuele en werkende Hunkemöller kortingscodes. Ook geven wij vaak korting op speciale dagen zoals National Glamour Day, Singles Day, Black Friday of Cyber Monday.

Heb jij al zin om te komen shoppen tijdens onze fabrieksverkopen? Tot dan!