Hunkemoller Fabrieksverkoop Rijswijk

28 juni t/m 2 juli 2022

Locatie:
Volmerlaan 12 | 2288 GD Rijswijk | De Broodfabriek

Openingstijden:

Dinsdag 28 juni: 9:30 - 20:00

Woensdag 29 juni: 9:30 - 20:00

Donderdag 30 juni: 9:30 - 20:00

Vrijdag 1 juli: 9:30 - 20:00

Zaterdag 2 juli: 9:30 - 17:00

 

Entrée prijs
€ 3,50 via ticketfestival.

 

 

Op zoek naar mooie lingerie voor een spotprijs? Dan ben je bij Hunkemöller op het juiste adres! Hunkemöller organiseert een paar keer per jaar een fabrieksverkoop (ook bekend als de Hunkemöller Factory Sale) op verschillende plaatsen in België, Duitsland en Nederland. Hier shop je onze bh's, slips, nachtmode, HKMX Sport collectie en accessoires vanaf €1,-. Heb je een Hunkemöller membercard? Neem deze dan mee en spaar ook nog eens voor passion points. Maak er een gezellig uitje van met je vriendinnen, zus of moeder en shop till you drop bij de Hunkemöller Fabrieksverkoop!

 

 

Wil je nooit een fabrieksverkoop missen?

 

 

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief en blijf ook op de hoogte van onze fabrieksverkopen bij jou in de buurt!

Hoe werkt het?

Tijdens de Hunkemöller fabrieksverkoop gelden een paar algemene regels. Lees deze hier door om zorgeloos te shoppen en verrassingen te voorkomen. 

*Door de vernieuwde maatregelen moeten wij onze fabrieksverkoop in Ahoy met 1 dag verplaatsen. Het event zal dus plaatsvinden van zaterdag 15 januari t/m woensdag 19 januari 2022.

Alle kaarten van vrijdag 14 januari komen daarmee te vervallen. U krijgt uw geld z.s.m. teruggestort op uw bankrekening. De overige dagen van de sale blijven gewoon staan. U kunt hier nog kaarten voor kopen.

Annuleren en wijzigen van kaarten is niet mogelijk. Alleen toegang met een Vaccinatie bewijs. Mondkapje verplicht.

Wij hopen er op deze data alsnog een mooi en succesvol event van te maken en zien jullie graag in het nieuwe jaar!

Entree 

Het verschilt per Hunkemöller outlet of je wel of geen entree moet betalen. Je kunt deze pagina goed in de gaten houden om na te gaan of je voor de fabrieksverkoop waar je heen gaat entree moet betalen en hoeveel. Ook handig om te weten is dat het soms heel druk kan zijn op onze fabrieks verkopen. Het is dan een goed idee om onze Facebook pagina goed in de gaten te houden want daar geven wij altijd updates over de drukte en wanneer het beste moment is om te komen.

*Naar aanleiding van de persconferentie en de aangekondigde maatregelen, geldt voor evenementen alleen toegang met een corona toegangsbewijs. Dit geldt ook tijdens onze fabrieksverkoop. Wij verzoeken iedereen bij de ingang het corona toegangsbewijs te laten scannen.

Ook is bekend geworden dat de fabrieksverkoop maar tot 18.00 uur mag plaatsvinden. Dit betekent dat de avond komt te vervallen en het laatste tijdslot tot 17.00 uur zal zijn. Hierdoor is iedereen in de gelegenheid om voor 18.00 uur afgerekend te hebben.

Passen en retourneren

Het is helaas niet mogelijk om tijdens een fabrieksverkoop te passen en/of gekochte artikelen te retourneren (ook niet in de winkel). Het is dus handig om van te voren te weten welke maten je draagt. Weet je niet zeker welke maat je precies hebt? Doe dan deze test om erachter te komen. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken zijn alle items tijdens de Hunkemöller outlet op maat en categorie gesorteerd. Zo vindt je bijvoorbeeld alle bh's met een B-cupmaat op een rek. Ook goed om te weten: items worden regelmatig aangevuld.

Betalingsmogelijkheden

De betalingsmethode verschilt per fabrieksverkoop. Zo kun je bij sommige verkopen zowel pinnen als contant betalen, en bij andere bijvoorbeeld alleen betalen met pin. Check daarom van te voren via deze pagina hoe je op betreffende outlet kan betalen zodat je hier rekening mee kan houden. Verder is het helaas niet mogelijk om tijdens een fabrieksverkoop met giftcards en/of passion points te betalen. Wel kan je passion points sparen op aankopen die je doet bij onze fabrieksverkopen dus vergeet niet je membercard mee te nemen!

Op zoek naar andere Hunkemöller acties en/of promoties? Bekijk ons overzicht met actuele en werkende Hunkemöller kortingscodes. Ook geven wij vaak korting op speciale dagen zoals National Glamour Day, Singles Day, Black Friday of Cyber Monday.

Heb jij al zin om te komen shoppen tijdens onze fabrieksverkopen? Tot dan!


 

Meest gestelde vragen Fabrieksverkoop Hunkemöller