Singles day korting

Shop nu

Singles Day

Wat is Singles Day?

Singles Day, ook wel vrijgezellen dag of Nationale Single dag, is van oorsprong een anti-Valentijnsdag welke gevierd wordt op 11 november. Tegenwoordig is het een dag waarop shoppen centraal staat, omdat je tijdens Singles Dag vaak extra korting krijgt of profiteert van dagaanbiedingen!

Wanneer is het Singles Day?

Singles Day wordt elk jaar op 11 november gevierd. Dit omdat deze datum vier keer het cijfer 1 bevat, wat in China staat voor het alleen zijn. Vandaar dat het dus elk jaar op 11/11 gevierd wordt!

Singles day korting!

Ook bij Hunkemöller vieren wij Singles Day! En niet alleen voor vrijgezellen. Op 11 november ontvang je in de winkel en online een speciale Singles Day korting! Dus shop op 11 november je favoriete Hunkemöller producten met extra korting! De korting wordt automatisch voor je verrekend, hier hoef je niks extra's voor te doen.

Hoe is singles day ontstaan?

Singles Day is ontstaan in China en verzonnen door 4 vrijgezelle studenten. Singles Day wordt gevierd op 11 november (11/11) en dit is niet voor niets: het cijfer 1 staat in China symbool voor het alleen zijn. Voorheen was het een feestdag speciaal voor vrijgezellen, maar tegenwoordig viert iedereen het!

Houd deze pagina in de gaten of check onze Facebook pagina voor meer informatie over Singles day en de korting die wij geven! Nieuwsgierig naar onze actuele kortingen? Check dan onze speciale kortingscode pagina!

Aanbevolen voor jou