null

Laatste dagen! 3e Bh Gratis of 2e Bh -50%

SHOP NU

Bh soorten

De keuze is reuze als het aankomt op bh's. Van push-up bh tot bralette, bh's met of zonder beugels, met voorsluiting, minimizers, maximizers, bustiers... er zijn ontzettend veel verschillende soorten bh's. Maar wat is nou precies het verschil tussen al deze bh soorten? Op deze pagina leggen we het uit! Je vindt hier een overzicht van alle bh soorten die we bij Hunkemöller hebben zodat je makkelijker kunt zien welke soort bh het beste bij je past!

Balconette bh

Een balconette bh is een bh waarvan de cups horizontaal uitgesneden zijn en dicht tegen elkaar staan. Het geeft je borsten een mooie decolleté.

Balconette bh's

Beugel bh

Een beugel bh is een bh met beugels aan de onderkant van de cups. Door deze beugels zorgt een beugel bh voor meer ondersteuning en comfort. Deze bh is geschikt voor zowel vrouwen met een kleine als grote cup maat.

Beugel bh's

Bh zonder beugel

Zoals de naam al zegt heeft deze bh geen beugels waardoor deze de natuurlijke vorm van je borsten accentueert.

Bh's zonder beugel

Demi cup bh

Demi staat voor de vorm van de cups. Een demi cup is een cup die lager uitgesneden is en dus minder van je borst bedekt.

Demi cup bh's

Full cup bh

Een full cup bh heeft een hoog uitgesneden cup welke je gehele borst bedekt. Dit is een populaire bh soort voor vrouwen met grotere borsten.

Full cup bh's

Kwart cup bh

De kwart cup bh is een beugel bh zonder cups of met hele lage cups waardoor een deel van je borsten ontbloot wordt.

Kwart cup bh's

Longline bh

Een longline bh is een bh met een bredere bh band die soms zelfs uitstrekt tot je middel of heupen. Door de bredere bh band biedt de longline bh extra ondersteuning en kan het je taille vormen.

Longline bh's

Maximizer bh

Een maximizer doet in principe hetzelfde als een push-up bh, alleen zorgt een maximizer ervoor dat je op een natuurlijke manier minstens 2 cup maten erbij krijgt. Naast de vulling onderin de cup, heeft een maximizer namelijk ook extra vulling aan de zijkant van de cup.

Maximizer bh's

Multiway bh

Een multiway bh is een bh waarvan je de bh bandjes op verschillende manier kunt losmaken/vastmaken aan de bh zodat je deze onder kleren kunt dragen waarbij normale bandjes anders zichtbaar zouden zijn.

Multiway bh's

Niet voorgevormde bh

Een niet voorgevormde bh is een bh zonder vulling en/of schuimlaag. Deze sluit goed aan om de natuurlijke vorm van je borst.

Niet voorgevormde bh's

Plak bh

Een plak bh is een bh die je op je borsten kunt plakken. Het ideale aan deze bh is dat je dus geen last hebt van schouderbandjes en een bh band.

Plak bh's

Plunge bh

Een plunge bh is een bh waarvan de cups laag zijn uitgesneden en laag samenkomen op je midden rif. De perfecte bh voor onder laag uitgesneden shirts en jurkjes.

Plunge bh's

Push-up bh

Een push-up bh heeft extra (schuim of gel) vulling onderin de cup waardoor je borsten omhoog en dichter naar elkaar geduwd worden waardoor ze groter lijken en je extra decolleté krijgt. Soms is de vulling uitneembaar waardoor deze bh ook geschikt is voor grotere borsten.

Push-up bh's

Sport bh

Een sport bh is een bh speciaal voor tijdens het sporten. Deze bh is zo ontworpen dat het extra ondersteuning biedt en is gemaakt van een ademende stof zodat ze erg comfortabel zijn om te dragen.

Sport bh's

Strapless bh

Een strapless bh is een bh met afneembare bandjes en is dus de ideale bh voor onder tops en jurkjes met blote schouders. Een strapless bh heeft vaak een bredere bh band waardoor je borsten alsnog de juiste steun krijgen.

Strapless bh's

T-shirt bh

Een t-shirt bh is een bh met gladde, naadloze cups zonder kant en andere versieringen. Hierdoor is de t-shirt bh niet zichtbaar en dus perfect voor onder nauwsluitende en/of strakke kleding.

T-shirt bh's

Voedingsbh

Een voedingsbeha is een bh speciaal voor na de zwangerschap wanneer je borstvoeding geeft. De cups kunnen makkelijk losgemaakt worden zodat je gemakkelijk borstvoeding kunt geven aan je baby zonder je bh uit te hoeven trekken.

Voedingsbh's

Voorgevormde bh

Een voorgevormde bh is een bh waarvan de cups gemaakt zijn van een dun laagje schuim. Door het schuimlaagje krijgen je borsten op een natuurlijke manier een lift en mooie vorm.

Voorgevormde bh's