#YEShkm algemene voorwaarden

Je bent op deze pagina omdat je van ons een berichtje hebt ontvangen met de vraag of wij jouw foto of video mogen delen of omdat je zelf meer wilt weten over de user content op onze website.

Waarom zou je jouw foto delen?
Door jouw foto(s) of video(s) met Hunkemöller product(en) te delen inspireer je een heleboel andere Hunkemöller fans! Andere kunnen zo zien hoe jij bijvoorbeeld die ene sport legging draagt of welke bh jouw favoriet is. Daarnaast vinden wij het natuurlijk super leuk om jouw Hunkemöller stijl te zien! Bekijk de foto galerij en raak geïnspireerd!

Hoe werkt het?

Je hebt een berichtje van ons ontvangen:
Je hebt op instagram of twitter een foto of video geplaatst met daarop een Hunkemöller product en onze @hunkemoller tag. Vervolgens heb je van ons een berichtje ontvangen waarin wij aangeven dat wij je foto of video leuk vinden en deze zouden willen delen via onze websites, e-mails, advertenties, sociale media en in-store social wall. Reageer met #YEShkm en wie weet delen wij jouw foto of video! Door #YEShkm te gebruiken geef je ons goedkeuring om jouw content te gebruiken en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Gezien het grote aantal inzendingen kunnen wij niet garanderen dat wij jouw content ook daadwerkelijk delen. Hunkemöller is dus niet verplicht om je content te gebruiken. Je ontvangt van ons géén bericht als wij je content daadwerkelijk delen.

Je wilt graag zelf een foto of video met Hunkemöller product uploaden:
Deel je Hunkemöller stijl en tag ons met de @hunkemoller tag en wie weet delen wij jouw foto of video via onze websites, e-mails, advertenties, sociale media en in-store social wall. Als je de @hunkemoller tag gebruikt ontvang je een berichtje van ons Hunkemöller account. Reageer met #YEShkm om ons goedkeuring te geven dat wij je content mogen gebruiken en om akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Gezien het grote aantal inzendingen kunnen wij niet garanderen dat wij jouw content ook daadwerkelijk delen. Hunkemöller is dus niet verplicht om je content te gebruiken. Je ontvangt van ons géén bericht als wij je content daadwerkelijk delen.

Je kan ook je foto of video met Hunkemöller producten uploaden via onze website. Op elke pagina met een foto galerij en user content vind je een knop waarmee je gemakkelijk zelf een foto of video kunt uploaden. Als je via onze website content upload ontvang je van ons géén bericht. Door een foto of video te uploaden via onze website geef je ons goedkeuring om je content te gebruiken en ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Gezien het grote aantal inzendingen kunnen wij niet garanderen dat wij jouw content ook daadwerkelijk delen. Hunkemöller is dus niet verplicht om je content te gebruiken. Je ontvangt van ons géén bericht als wij je content daadwerkelijk delen.

Je moet 16 jaar of ouder zijn om ons goedkeuring te geven voor het gebruiken van je content. Gelieve niet je foto of video in te sturen als je nog geen 16 jaar bent. Als je ons goedkeuring geeft om jouw content te gebruiken bevestig je dat je minstens 16 jaar oud bent, bezit over alle rechten in en van je content of dat je de benodigde licenties, rechten, toestemming en goedkeuring hebt wanneer je content met eigendomsrechten van derden met ons deelt. Je bevestigd dat je het juridische recht hebt om deze content te delen en dat de content niet lasterlijk, eer rovend, obsceen, pornografisch, beledigend, ongepast, bedreigend, hatelijk of offensief is en dat Hunkemöller geen andere wetten overtreedt door het gebruiken van jouw content. Met deze goedkeuring bevestig je ook dat je de goedkeuring hebt van alle personen die in desbetreffende foto of video voorkomen (en van een wettelijke voogd in geval van personen onder de 16). Bij deze stem je tevens in dat je Hunkemöller, of ieder ander persoon die handelt namens ons, vrijstelt van elke aansprakelijkheid die op enige wijze verband houdt met het gebruiken van je content.

Privacy policy:
Door te reageren met #YEShkm of door je foto of video te uploaden via onze website ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden en bevestig je dat wij jouw foto of video verwerken en mogen delen via onze websites, promotie e-mails, advertenties, social media en in-store social wall. Meer informatie over hoe wij je persoonlijke data verzamelen en verwerken wanneer je wilt dat wij jouw foto of video delen vind je in onze Privacy Policy.

Hoe wordt jouw content gebruikt?
Wanneer je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden geef je Hunkemöller een niet-exclusief, wereldwijd, volledige betaald en royalty vrije licentie en overdraagbare gebruiksrechten om je content op elke manier te gebruiken zoals omschreven in de volgende sectie, waaronder maar niet beperkt tot onze websites, social media kanalen, promotionele e-mails en advertenties, in-store social wall en overige (promotionele) marketing en advertentie activiteiten, voor elke vorm van media die wij nu of in de toekomst gaan gebruiken. Hunkemöller mag je content gebruiken, publiceren, reproduceren, verwerken, versturen, wijzigen, afgeleide werken, combineren met andere materialen naar eigen goeddunken zonder enige verplichting aan jou. Daarnaast betekent dit ook dat jij ons ook het recht geeft om je gebruikersnaam, echte naam, foto, likes, bijschrift, locatie of andere persoonlijke informatie behorende tot de content te gebruiken.

Alle ingezonden @hunkemoller content die wij selecteren voor gebruik word gepubliceerd op onderstaande websites:

https://www.hunkemoller.dk
https://www.hunkemoller.ch/de
https://www.hunkemoller.de
https://www.hunkemoller.co.uk
https://www.hunkemoller.es
https://www.hunkemoller.ch/fr
https://www.hunkemoller.fr
https://www.hunkemoller.nl
https://www.hunkemoller.be/nl
https://www.hunkemoller.at
https://www.hunkemoller.se
https://www.hunkemoller.be/fr
https://www.hunkemoller.no

Je ingezonden @hunkemoller content kan ook gedeeld worden op onze in-store social wall, promotionele e-mails en advertenties of op onze social media.

Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
YouTube
Snapchat
HKM App

Hoe lang bewaren wij jouw content?
We zullen je content voor een periode van een jaar bewaren nadat je ons goedkeuring hebt gegeven om je content te gebruiken. Na deze eenjarige periode verwijderen we jouw content van de Hunkemöller websites en social media kanalen. Hunkemöller mag ten alle tijden je content verwijderen zonder je goedkeuring.

Hoe kan je zelf je content verwijderen of een foto of video rapporteren?
Je kan ten alle tijden je goedkeuring herroepen. Als je wilt dat wij je foto of video verwijderen die je via onze website of door het gebruiken van #YEShkm hebt ingezonden, dan kan je ons een e-mail met dit verzoek sturen via: privacy@hunkemoller.com. Het herroepen van je toestemming zal niet van invloed zijn op de wettelijkheid van het gebruiken van je content tot het moment van herroeping.

Gezien je content openbaar gedeeld word is het mogelijk dat derden je content delen of gebruiken zonder onze medeweten of goedkeuring. Hunkemöller is niet in staat noch verantwoordelijk voor het verwijderen van content wat gebruikt of gedeeld is door derden. In dit geval kan je dan direct contact opnemen met deze partijen met het verzoek om je content te laten verwijderen.
Indien je vindt dat een foto of video ongepast of offensief is, of dat het iemands rechten schendt, dan kan je deze rapporteren via het rapporteer knopje rechts onderin de foto (uitroepteken).