Kledingadvies

Welk ondergoed helpt jou bij je carrière?

Kan je carrière wel een zetje gebruiken? De eerste stap naar succes is om in jezelf te geloven en daar komt zeker een stukje zelfverzekerdheid bij kijken. Natuurlijk beïnvloedt je lingerie niet direct je pad naar succes, maar het heeft zeker wel effect op je zelfvertrouwen en hoe jij op anderen overkomt. Net zoals met elk ander kledingstuk waar je je goed in voelt, kan de juiste lingerie je (onbewust) lekkerder in je vel laten zitten. Lees ons kledingadvies over welke lingerie je het beste draagt onder je werk outfit en ontdek hoe de juiste lingerie je carrière bevordert!

Postuur

Jouw postuur heeft veel invloed op hoe mensen je zien. Zit je met je schouders voorovergebogen en ineengedoken dan kom je veel onzekerder en geslotener over dan wanneer je een juiste houding aanneemt. Wanneer je een sterke houding aanneemt (schouders naar achteren, borsten vooruit), kom je automatisch zelfverzekerder over en zal je je ook zo voelen.

Heb je grotere borsten?

Grote maten bh's

Dan is het soms moeilijk om een rechte houding aan te nemen. Of omdat het voelt alsof je met je borsten zit te pronken of omdat je borsten niet genoeg ondersteuning krijgen. Herkenbaar? De oplossing: Draag een bh met bredere bh bandjes en eventueel extra baleinen voor de juiste support. Ook is het belangrijk om de juiste maat te dragen. Draag je de verkeerde maat, dan kan het zijn dat deze je niet genoeg support geeft.

Heb je kleinere borsten?

Push-ups & Maximizers

Dan kan het soms ook lastig zijn om een rechte houding aan te nemen bijvoorbeeld als je je hier een beetje onzeker over voelt. Recht op zitten met je borsten voorruit maken je dan soms nog zelfbewuster. De oplossing: Draag een voorgevormde bh om je natuurlijke vorm te benadrukken of creëer extra volume met behulp van een push up bh!

Representatief

Of je nu elke dag heel corporate gekleed moet zijn (lees: nette blouses en mantelpakjes) of jezelf helemaal niet aan een specifieke dresscode hoeft te houden, het is altijd belangrijk om er representatief uit te zien en de juiste bh kan je hierbij helpen! Het is handig om een paar standaard bh's te hebben die je altijd kan dragen onder bepaalde soort shirtjes.