Verleidelijke
Met video

Ouvert (open kruis)– verrassend en sexy

Het woord "ouvert" komt uit het Frans en betekent "open". Dat maakt meteen duidelijk wat een ouvert is. Ouverts zijn slips of body's met een open kruis zoals bh's, die je borsten gedeeltelijk of helemaal tonen.
Als er een prijs gegeven zou worden aan het meest sexy dessous, dan zouden ouverts in de top eindigen. Je kunt je partner niet beter verrassen dan met slips, body's of bodystockings met open kruis en bovendien bieden ze nog meer mogelijkheden. Het bijzondere is dat je intiemste lichaamsdelen aangeraakt kunnen worden, zonder dat je je uitdagende lingerie hoeft uit te trekken. Zo zorgen ouverts ook voor erotische stimulatie!
Bij Hunkemöller vind je een fantastisch assortiment aan ouverts. De modellen zijn heel sexy en verleidelijk maar ook stijlvol. De Brazilian slips met kanten details, transparante elementen of leren riemen en lijfjes maken je onweerstaanbaar voor je partner. Wat je voorkeur ook heeft: discreet sexy of spontaan en verleidelijk - hier vind je een ouvert voor jouw smaak.

Sexy
ouverts

Prikkelende erotiek met ouverts

Als je meer opwindende erotiek in je liefdesleven wilt, dan zijn Ouvert dessous bijzonder geschikt. Verras je partner met een ouvert en binnen de kortste keren beheers je de kunst van het verleiden. Je partner zal het geweldig vinden!

Shop

Sexy accessoires

Met onze sexy accessoires geef je de finishing touch aan je look voor een prikkelende nacht met je partner. Wordt het niet tijd voor iets nieuws? Zweepjes, handboeien of nipple covers? Zo ben je verzekerd van een spannende avond!

Shop