BH met voorsluiting

Push-up bh's, strapless bh's, bh's met en zonder vulling.. Er zijn zoveel verschillende soorten bh's! Maar wat zijn nu weer bh's met voorsluiting?! Wij leggen het je uit!

Wat is een bh met voorsluiting?

Een bh met voorsluiting is een bh die je kunt sluiten aan de voorkant. Normaal gesproken zitten de bh haakjes en sluiting aan de achterkant van de bh, maar bij een bh met voorsluiting zit de sluiting tussen de cups. Zo kan je je bh gemakkelijk aan doen door de cups aan elkaar te bevestigen.

Shop bh's

Waarom een bh met voorsluiting dragen?

Een bh met voorsluiting is handig om te dragen als je zelf niet goed bij de rug sluiting kan komen. Doordat je de cups aan de voorkant vast maakt word het aantrekken dus makkelijker omdat je er goed bij komt. Daarnaast hebben onze bh's met voorsluiting een mooi bewerkte achterkant, denk bijvoorbeeld aan een racerback bh met kant. Naast het gemak maak je dus ook een fashion statement met een bh met voorsluiting!

Sport bh's met voorsluiting

Wist je dat je niet alleen bh's hebt met voorsluiting maar dat er ook sport bh's zijn die een voorsluiting hebben? Een sport bh met voorsluiting is ontzettend handig wanneer je oefeningen wilt doen waarbij je op je rug moet liggen. Doordat de sluiting aan de voorkant zit lig je dus niet op de rits of haaksluiting en heb je hier dus ook geen last van tijdens het sporten!

Shop sportbh's