Onze
dijenbanden

Dijenbanden

Last van schurende bovenbenen? Met onze kanten elastische dijenbanden heb je geen last meer van pijnlijke dijen in de zomer! Draag deze sexy dijenband onder je favoriete jurk of rok zonder het ongemak (of pijn) van schurende dijen. De kanten dijenband is de must-have van deze zomer!

Wat is een dijenband?

Een dijenband is een band speciaal ontworpen om je dijen te beschermen tegen het schuren. Een dijenband lijkt op een stay-up maar dan zonder de panty. Een dijenband is een must-have accessoire als je last hebt van schurende bovenbenen wanneer je een rokje of jurk draagt met blote benen.

Shop dijenbanden

Hoe beschermt een dijenband tegen schuren?

Vooral in de zomer hebben veel mensen last van schurende bovenbenen. Door de combinatie van warmte, wrijving en zweten kan er een pijnlijke reactie ontstaan in de vorm van uitslag of zwellingen. Een dijenband voorkomt dat je bovenbenen tegen elkaar aanschuren doordat de stof van de bandelette als een beschermlaag werkt.

Blijft een dijenband goed zitten?

Een dijenband werkt in principe hetzelfde als een stay-up stocking. Aan de binnenkant zit een siliconen randje wat ervoor zorgt dat de band de hele dag blijft zitten. Een dijenband is dus praktisch en fashionable.

Andere oplossingen

Dijenbanden zijn ideaal voor de zomer gezien ze gemaakt zijn van een dunne stof, maar mocht het weer wat kouder worden, zijn shapewear broekjes de ideale oplossing voor schurende benen. Ontdek onze shapewear!

shop shapewear